Stajling žene koju zovu Konstraktina dvojnica će biti hit ovog leta

Moda i lepota 22. maj 202215:00 > 15:19
Foto: Instagram/jercalegancvikl, Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Postoji još jedna Konstrakta u Sloveniji. I šta ćemo sad?

Reč je o Jerci Legan Cvikl, javnoj ličnosti u Slovenij koja bavi i novinarstvom i publicistikom. Ona je takođe i doktorka nauka, a kako prenose Slovenske novice, nedavno je objavila monografiju „Crna umetnost“, o istoriji slovenačkog štamparstva

Kako tvrde mediji, devedesetih se bavila novinarstvom, a 2009. doktorirala je na Fakultetu za humanističke nauke u Kopru, a bavi se i glumom.

O njenoj sličnosti sa Konstraktom bruji Balkan, a i ona sama je istu primetila. Čak je u jednoj objavim na svom instagram profilu napisala i: „Konstrakta, možda smo u nekom srodstvu“

Njih dve imaju i mladež na istoj strani lica, što je poptuno neverovatno, ali ono što je nama posebno privuklo pažnju jeste njen stil.

Naime, obožavamo kada se neko ne plaši da modnu klasiku povede sa sobomn u 21. vek, te je ovaj momenat velikih sunčanih naočara i marame vezane na glavi – baš ono što nam treba ovog leta.

Zamislite sebe, na letovanju ste i odlučili ste da se provozate brodićem ili, možda, jahtom, ali vetar baš duva. Ovo je idealno rešenje.

U isto vreme ćete izgledati vrlo šik i dobro na svojim fotkama na Instagramu, a i zaštitićete se od vetra.

Kao i što Konstrakta ima svoje modne bisere koje obožavamo, tako ih ima i njena dvojnica. Izgleda da je istinita ona: ‘Veliki umovi razmišljaju slično’. I definitivno se ističu iz mase.

***

Bonus video: Evrovizija nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram