Šta to ima Rijanin ruž pa košta više od 77.000 dinara

Foto: Credit line: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Optočen je sa skoro 1.000 Svarovski kristala.

„Kad stavite Fenty Icon ruž, u trenu vas pretvori u badass devojku“, tako je Rijana ekskluzivno za InStyle komentarisala izlazak njenog novog ruža, koji je deo limitirane kolekcije, povodom 5. rođendana Fenty Beauty brenda.

Ruž u roze pakovanju, sigurno ne bi privukao ovoliku pažnju da njegov poklopac nije ukrašen sa skoro 1.000 Svarovski kristala, i da košta ne 77.100 dinara.

„Želela sam da svima zastane dah kada ruž izvadite iz torbice. Optočen je s 975 kamenčića koji su ručno stavljeni na kutiju ruža i zato je svaka jedinstvena“ objasnila je Rijana za InStyle.

Pa tako, ne samo da svaki ruž dolazi u jedinstvenoj luksuznoj kutiji, već i zajedno sa sertifikatom o autetntičnosti koji je svojom rukom potpisala Rijana. Ali, i dalje se postavlja pitanje: „Odakle ova cena?“ Pa, tu je popularan brend, gomila Svarovski kristala, plus Rijanin potpis.

Foto: Credit line: Fenty / Planet / Profimedia

Inače, ovaj Fenty Icon ruž može ponovno da se napuni, kada se potroši. Stvarno bi bilo šteta da ovo pakovanje više nema svrhu jednom kad se ruž potroši.

Ruž je trenutno dostupan u 10 nijansi, sedam neutralnih i tri crvene.

***

BONUS VIDEO:  TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram