Srpska voditeljka se pojavila u čupavim sandalama koje ćete ili mrzeti ili obožavati

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Da li biste ih nosile?

Nekadašnja voditeljka, Olja Crnogorac, važi za jednu od javnih ličnosti koje privlače pažnju gde god da se pojave. Iako su haljine i kombinezoni pre svega njen domen, ovog puta je njen odabir obuće zapao u prvi plan.

Olja se pojavila na koncertu ansambla Il Divo u kratkoj crnoj kožnoj suknji, koja je jedan od must have komada za ovu jesen. Ona je znalački uklopila i braon kožnu jaknu uz celu kombinaciju, jer upravo svetski modni profesionalci karakterišu trend koža na kožu kao jedan od najefektnijih modnih trikova.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U skladu sa tim Olja nije pretrpavala ovaj luk bespotrebnim aksesoarima, pa je pored kožne crne torbe dodala samo dugačke srebrne minđuše. Ona se potrudila da ovaj put istakne cipele koje i jesu glavna zvezda cele kombinacije. Kožne crne sandale sa krznom koje se proteže uz ris i obavija oko zgloba su retko viđen modni komad na našim prostorima, koji ili volite, ili mrzite. Ipak, najbitnije je da znate da ih iznesete – u čemu je Olja uspela bez greške.

Krzno na sandala se savršeno uklopilo uz crne i braon nijanse koje je odabrala, ali i na poseban način istaklo i jednoj inače jednostavnoj kombinaciji dalo apsolutni preokret.

Pored toga, nije ni loš podsednik da su ipak jesenji meseci u toku i da nam se uskoro približava zima. Pa za sve koji vole dašak zime na svojoj odeći, nije loše dodati i poneko krzno na ovih oktobarskih dvadeset stepeni. Upravo ovo vreme je idealno za razne kombinacije koje do sada niste imale prilike da nosite, pa zato slobodno izvucite zaboravljene komade, krzno, kožu ili skaj i uživajte u nebrojenim kombinacijama.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram