Srpkinja koja je ušla na listu najlepših žena sveta i oduševila Rijanu

Marija Žeželj
Foto: MARCO ERBA/SGP / SGP / Profimedia

Bila je upetljana samo u jedan skandal i to ne svojom voljom.

Manekenka Marija Žeželj ima samo 23 godine, a u svetu modelinga ređa uspeh za uspehom već neko vreme. Sećamo je se kao klinke koja je osvojila Jutjub, vlogerke koja je napisala knjigu, 2016. je u Italiji proglašena za lice godine na takmičenju lepote The Look of the Year, zatim je potpisala ugovor sa Universalom i izbacila pesmu i spot 2017. a onda je prešla na svetske modne piste.

Prošle godine je postala zaštitno lice čuvenog Rijaninog brenda Fenty Beauty, ali ni to nije bilo preterano iznenađenje s obzirom na to da je radila revije za najveća imena svetske mode među kojima su Dolce & Gabbana, Elizabeta Franchi, Emporio Armani,…

Marija Žeželj Foto: Pixelformula / Sipa Press / Profimedia

Ono što je karakteristično za Mariju Žeželj je što se od samog početka karijere, dok je još bila devojčica, sklanjala od bilo kakve vrste skandala, o njeom privatnom životu se gotovo ništa ne zna niti se pisalo. Retko daje intervjue, a kada to čini oni su isključivo u funkciji reklamiranja knjige, pesme, spota koji je snimila.

Marija Žeželj Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Kada sam počela da se bavim Jutjubom, skandali nisu bili toliko prihvaćeni i zastupljeni, ali se vremenom i to promenilo. Nikada se ne bih okrenula skandalima i nikada ne bih zarad svoje dobiti radila nešto neprikladno i nešto što štetno može da utiče na decu koja me vole i prate“, rekla je svojevremeno.

Jedina situacija za koju se zna da je bila neprijatna i javna, desila se kad je jutjuber Vanimy komentarisao ponašanje svojih kolega i tom prlikom rekao da je Marija arogantna i uobražena, posle čega je armija njegovih fanova počela da joj šalje neprijatne, pa čak i preteće poruke u inboks.

Prava drama nastala je veče nakon što je Marija objavila video u kom objašnjava da joj je jako stalo do fanova i da joj je žao što su mnogi promenili mišljenje o njoj. Vanimyjev Instagram profil je bio misteriozno obrisan. Jutjuber je onda u videu rekao da je siguran da je Marija platila hakeru da uđe u njegov profil kako bi ga obrisao. Marija se tada nije oglašavala.

***

Bonus video: Tretman lica korom banane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram