Spremite se za spektakularnu Novu godinu u Beogradu

Foto:shutterstock

Polako se približava kraj kalendarske godine, a sa time i misao o 12 meseci sreće, radosti, izazova, avantura i, naravno, neizbežnih drama.

Ako i dalje niste izabrali lokaciju gde da se proslavi Nova godina Beograd uvek dolazi u obzir.

Iako niko ne može pretpostaviti šta će doneti nova 2022. godina, udar kazaljke u ponoć zahteva od svih da pokažu najbolje lice – a ima li boljeg načina da upotpunite novogodišnju čaroliju nego smehom, zagrljajima i poljupcima sa voljenim osobama uz tradicionalno odbrojavanje i vatromet?

Međutim, ne zaboravimo, tu je i spektakularni novogodišnji stajling koji nikako ne sme da ostane po strani.

Da li je stajling zaista bitan za doček Nove godine u Beogradu?

Možda već znate kako ćete se obući za proslavu Nove godine u Beogradu. Možda je to vaša najlepša haljina uz par omiljenih cipela. Možda za promenu želite nešto blaži i umereniji izgled za novogodišnju noć poput džinsa i neke dobre majice.

I iako će, naravno, sve što odaberete biti dobro na vama, zar niste u iskušenju da se malo pozabavite stilovima i bojama? Razbijte mitove, mešajte dezene, stilove i boje. Ne dozvolite da vaš lični pečat uguše raznorazni trendovi.

Trendovi: da ili ne

Oslobodite se i budite jedinstveni jer zaista nema bolje prilike od Nove godine da izrazite kreativnost i originalnost i pokažete šta sve krijete u sebi. I realno ko od nas ne želi da prošeta svoj ubitačni „look“ ulicama Beograda za vreme magične novogodišnje noći

Beograd je simbol lepih ulica, avanturizma, noćnog života i visoke mode. I nimalo ne sumnjamo da ćete svojim kombinacijom oduzimati daha i učiniti da sve oči budu uprte u vas. Nećete pogrešiti ukoliko se odlučite da dočekate Novu godinu u samo nekom od mnogobrojih ekskluzivnih restorana, pabova ili splavova u Beogradu.

U nastavku ćemo pisati o par modnih trikova. Možda neke već znate i pratite dok su drugi možda novi i vredni testiranja, a kako nam se približava Nova godina, pravi je trenutak za njihovo testiranje.

Foto:shutterstock

Težite originalnosti

Za vreme ovakvih praznika, kao što je Nova godina, kada svi teže jednom uspostavljenom stilu za tu sezonu, naročito kada se radi o tako velikom gradu kao što je Beograd, važno je da pokušate da budete jedinstveni.

Razmislite o svilenom odelu ili kombinezonu jarke i bogate boje kada svi žele da nose dugačke svetlucave haljine, što nije samo velika promena već je i mnogo udobnije pogotovo ako đuskate ili šetate beogradskim ulicama uoči Nove godine.

Cipele nikada ne smeju da trpe

Cipele sa potpeticom su must-have za svaku svečaniju priliku. Čak i da niste ljubitelj elegantnih cipela sa potpeticom, bilo bi lepo da njima upotpunite svoj novogodišnji autfit. Cipele sa visokom potpeticom mogu biti neudobne, srećom postoji tajna, a to je blok peta, odnosno „debela“ potpetica.

Cipele sa debljom potpeticom su u isto vreme moderne, udobne, elegantne i odišu retro stilom, čime se svakako postiže jedinstvenost.

Foto:shutterstock

Istaknite samo jedan detalj

Blistava, svetlucava haljina, jaka šminka, naglašene cipele i torbica i mnogo nakita sve odjednom čini se preteranim, tada vam ni novogodišnja jelka u centru Beograda ne može parirati po svetlucavosti. Poenta je da odaberete jedan detalj koji ćete naglasiti kao na primer par sjajnih velikih minđuša, koje ćete kombinovati sa smoking blejzerom i uskim parom farmerki visokog struka.

Dobar komad nakita poput ekstravagante ogrlice dovoljan je uz haljinu jednostavnijeg kroja i boje, ali potrudite da uvek ostavite utisak.

Isprobajte šljokice na drugačiji način

Kada pomislimo na Novu godinu i novogodišnji stajling obavezno nam na pamet budu i šljokice u nekom obliku; da li je to senka za oči, majica, haljina, suknja ili torbica. Bilo kako bilo, šljokice su neizostavni deo Nove godine i tako je već duže vreme, ali uvek postoji opcija da svoj stajling učinite manje očekivanim.

Na primer, umesto minića i tesnih, kratkih šljokavičavih haljina odlučite se za šljokavičave pantalone ili sako.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram