Špageti torbica je novi hit komad oko kojeg se otimaju influenserke

Foto: Belrose Mila/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Još uvek nije puštena u prodaju.

Ako postoji jedna marka koja je dominirala modnim svetom više od bilo koje u proteklih pet godina, to je sigurno Bottega Veneta, italijanska modna kuća koja se nekada smatrala etiketom baštine, ponovno je postala vruća tema nakon što je Danijel Le imenovan kreativnim direktorom 2018. godine.

Pošteno je reći da zanimanje za brend od tada nije jenjavalo, čak ni nakon što je Lija nasledio Metju Blejzi, njegova desna ruka, 2021. godine.

Od tada je ova modna kuća više puta proizvela izvanredne dizajne i modele, uključujući The Padded Cassette, Mini Pouch i Twist.

Međutim, komad koji je trenutno najpoželjniji, The Jodie, apsolutno pobeđuje. Izvorno, Bottega Veneta nije hela da lansira The Jodie torbu njene izuzetno visoke cene i ograničene funkcionalnosti, ali su na kraju ipak ovim modelom postigli neverovatan uspeh.

Premda vrlo minimalan, Bottegin moderan pristup skromnom stilu ranijih godina je bio nedefinisan.

Dok su se drugi brendovi odlučilivali za ultra jednostavnost, s graničnim „dosadnim“ paletama boja i predimenzioniranim siluetama, Li i Blejzi su umesto toga učinili da minimalistički dizajn Bottega Veneta torbi izgleda neverovatno luksuzno.

Jedan od takvih modela koji je ponovo osvojio srca ljubitelja mode širom sveta je njihov novi osvrt na čuvenu The Jodie torbicu, ovog puta sa imenom Jodie Spaghetti.

Model koji je Botega lansirala u novoj kolekciji nastao je kožnim tkanjem upotrebom tanušnih kožnih traka.

Iako se torba još uvek nije pojavila na slobodnom tržištu, nekoliko modnih influenserki je primetilo torbu na konferenciji pre predstavljanja brenda i kao rezultat toga komad je postao viralan u trenutku, iako je cena torbe 18.900 dolara.

Torba je za sada predstavljena samo u jednoj nijansi svetlo krem boje, a jedna od srećnih dama koja može da se pohvali posedovanjem ovog dragulja jeste i naša Tamara Kalinić za koju možemo da kažemo da je uvek prva kada su u pitanju svetski modni trendovi.

Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

***

Bonus video: Trik sa vodom i puderom sa tiktoka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram