Sofija Milošević bez šminke i sa šminkom – dokaz koliko težak „makeup“ čini da izgledamo starije

Sofija Milošević
Foto: Carriero/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na javnim događajima Sofija Milošević uvek besprekoran makeup, ali sudeći po jednom od njenih poslednjih storija iz teretane, bez šminke - izgleda mnogo mlađe.

Kada u Gugl pretragu unesete pitanje – zašto mi lice izgleda starije kada se našminkam, izlazi gomila linkova u kojima vam objašnjavaju da se verovatno ne šminkate dobro, a tu su i saveti kako to da izbegnete. Sofija Milošević je primer da to baš i nije tačno. Na javnim događajima ona ima uvek besprekoran makeup, ali sudeći po jednom od njenih poslednjih storija iz teretane, gde je bez trunke šminke – jednostavno njeno lice u ovom izdanju izgleda kao da je juče završila srednju školu. S druge strane, na fotkama sa kompletnom šminkom, izgleda starije. Pogledajte.

sofija
Foto: Instagram/sofijamilo
Sofija Milošević
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao što vidite na fotki bez šminke, Sofijin ten je zaista izuzetno negovan. Kako je sama rekla u jednom intervjuu – odlazi na mezoterapiju i na PRP, takozvani „vampirski tretman“, a u poslednje vreme i na lasere. Tim tretmanima ona usporava proces starenja. Ne koristi tečni pider, već BB kremu, a za Journal je otkrila da je detaljnu negu lica otkrila tek u 25. godini.

„Moram da priznam da sam sa skincare proizvodima počela tek u 25. godini, kada sam i kupila prvu kremu za lice. Do tada nisam bila svesna koliko je skincare važna stavka. Jedini proizvod koji sam do tada koristila, od tinejdžerskih dana i problematične kože, bio je Cetaphil gel za čišćenje lica po preporuci jednog njujorškog dermatologa. To je jedini proizvod koji nikada zapravo nisam ni promenila, a što se svega ostalog tiče, tek u poslednjih nekoliko godina postala sam pravi skincare victim s obzirom na to da volim da isprobavam razne proizvode i brendove“, rekla je.

Takođe, rekla je i da je luda za šminkom.

„Svi koji me poznaju znaju da sam luda za šminkom, kao i da je kupujem u zaista velikim količinama, verovatno kao i svaka žena. Ono što je moj must have je olovka za usne. Mislim da mi je to kao neki zaštitni znak i u koju god prodavnicu za šminku da uđem uvek prvo gledam olovke za usne. Ono što sam primetila jeste da su pristupačnije olovke zapravo postojanije. Nisam zagovornik samo high end proizvoda jer smatram da pristupačniji brendovi kriju prave dragulje.“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram