Šminka s kojom ćeš biti kraljica bilo kog muzičkog festivala

Foto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šljokice, pegice, ajlajneri u boji...Samo da nije dosadno!

Kako se približava sezona festivala, stvaranje sopstvenog ličnog stila može biti najvažniji zadatak. Šminku je ponekad jako teško održavati na mestu gde nema ogledala i pristojnog toaleta. Sa preko 20 godina iskustva u kozmetičkoj industriji Armando Guajardo će nam otkriti tajne festivalskog šminkanja.

Šljokice

Šljokice za festival? Revolucionarno. Za diskretniju verziju ovog neizostavnog dela festivalske šminke, umešajte šljokice u losion za telo i nanesite. Ako želite da privučete pažnju, upotrebite losion na bazi ulja i zamolite prijatelja da vam nanese šljokice na telo. Ako se desi da stavite previše, uklonite selotejpom višak.

Foto: Yevgeniy Zateychuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Manje je više

“Smokey eyes” izgled nije baš najzahvalniji ako planirate da plešete na suncu po nekoliko sati. Koristite minimum šminke jer nećete morati da brinete o njenom održavanju, plus nećete morati da nosite ništa sa sobom. Ponekad vam je dovoljna samo vodootporna maskara.

Foto: yes, Credit line: – / Wavebreak / Profimedia

Lažne pege

Armando ih opisuje kao “male poljupce anđela”. Iako ovo nije rezervisano samo za festivale, možda je baš tu vreme da probate tako nešto što odskače od vaše uobičajene rutine. Koristeći dvobojni ajlajner, iscrtajte tačkice po licu i dobićete novi romantičan izgled.

Foto: MOSA / Backgrid UK / Profimedia

Ajlajner u boji

Ako ste mislili da je šarena šminka za oči završila svoju karijeru osamdesetih, razmislite ponovo. Ovo je jedan od onih smelijih, razigranijih izgleda koji će sigurno istaknuti vaše oči. Slobodno se igrajte kada su oblici u pitanju, izbegavajte klasične poteze.

Foto: Vivi Ann Palm / Panthermedia / Profimedia

Ombre usne

Ako tražite hrabar izgled sa minimalnim naporom Armando predlaže ombre usne. Festivali su savršena mesta za preuzimanje rizika i budite sigurni da ćete sa ovim izgledom biti u centru pažnje tokom celog dana.

Foto: Zoonar GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Bronzeri i rumenila

Jednom kada se upustite u ovaj svetlucavi svet, nema povratka. Nanošenje različitih nijansi će omogućiti da vaše lice dođe do izražaja ako planirate da budete na suncu duži vremenski period.

Foto: Nadzeya Korabkova / Alamy / Alamy / Profimedia

 

***

Bonus video: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram