Skratila je čelo jer je 10 godina trpela torturu

Moda i lepota 13. mar 202118:55 > 11. maj 2021 12:09
Foto:Camilla Coleman Brooks / SWNS / SWNS / Profimedia

Kamila Koleman Bruks (26) iz Severne Karoline godinama je na razne načine skrivala svoje veliko i visoko čelo. Izgubila je i samopouzdanje, pa je nakon 10 godina odlučila da se podvrgne operaciji, piše 24sata.hr.

Kamila je svoje čelo operacijom smanjila za tri centimetra.

„Znala sam da se pogledam u ogledalo i sve što bih videla je bilo ogromno čelo. Poslednjih nekoliko godina skrivala sam ga šiškama ili šeširima. Zadovoljna sam rezultatima operacije i sviđa mi se kako sada izgledam“, rekla je Kamila, koja ima dvoje dece.

Operisana je u februaru ove godine na klinici Zeba u Klivlendu u državi Ohio. Operacija je uključivala uklanjanje kože s čela, kako bi joj se smanjila veličina.

„Nekada mi je čelo bilo 8,5 cm, a sada je 5,5 cm. To je neverovatna razlika“, dodala je.

Nakon operacije je morala da nosi zavoj, ima ožiljak i oteklinu na rezu.

„Prvih nekoliko dana nisam mogla pravilno da pomeram obrve, ali sada se to normalizovalo. Gornji do čela još je utrnuo i proći će neko vrieme dok se osećaj ne vrati“, ispričala je.

Ožiljak bi trebao da zaceli u roku od nekoliko nedelja, ali Kamila je već zadovoljna rezultatima. Iako je dobila i neke negativne komentare, ne obazire se na njih. Sa svojom decom je otvorena i veruje da svako sa svojim telom može da radi šta želi.

„To je nešto što sam želela da učinim za sebe i ne mogu biti srećnija s rezultatima“, rekla je.

Otkrila je i da je operaciju platila oko 700.000 dinara (7000 dolara).

Pre ove operacije je povećala i grudi, kako kaže zbog godina dojenja, i dodala je kako joj je taj oporavak bio bolniji nego ovaj sad.  Svima onima koji je kritikuju zbog operacija kaže kako je to njen lični izbor.

„Ako ovo čitate i želite da se operišete jer vam se nešto ne sviđa na vašem telu, učinite to. To je vaše telo. Ne slušajte šta vam neko drugi govori“, zaključila je,

 

 

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram