Shoppster okuplja sve omiljene brendove

Foto: Shoppster

Shoppster: Proširenje ponude donosi i nove brendove, od kojih će neki posebno oduševiti dame

Od najvećih modnih imena, preko najkvalitetnije kozmetike, sve do najnovijeg originalnog programa kolagenskih suplemenata, prva i najveća online i TV prodavnica Shoppster uspešno nastavlja da raduje dame širom Srbije svakodnevno šireći ponudu od preko 180.000 proizvoda i preko 3.500 brendova!

Zadobivši poverenje svojih kupaca, Shoppster je u poslednje dve godine poslovanja izgradio status tzv. “one-stop shop” online prodavnice, na kojoj je praktično sve što nam može zatrebati – na samo jedan klik. Sve potencijalne strahove od online kupovine Shoppster je od samog početka svog poslovanja razvejao beskompromisnim, modernim, višekanalnim pristupom prodaji kakav možemo videti na najrazvijenim tržištima Zapadne Evrope ili Sjedinjenih Američkih Država:

“Od najveće moguće važnosti je bilo da kupcima te 2020. godine, na još uvek nerazvijenom tržištu,

uglavnom nepoverljivom prema online trgovini, predstavimo svetski model koji provereno funkcioniše, a potom ga obogatimo elementima prilagođenim domaćem “potrošačkom senzibilitetu”, objašnjava Ivana Lazović, direktorka Tradinga u Shoppsteru.

Domaća publika posebno je bila zainteresovana kada je Shoppster počeo sa ubrzanim razvojem
kategorije Mode, ponudivši proizvode svetskih brendova, domaćih kreatora, ali i ostvarivši dugoročnu saradnju sa Sportinom sa kojom se interesovanje za garderobu na ovoj online prodavnici višestruko uvećalo. Ipak, Lazović napominje da ponuda kao takva nije bila dovoljna – ključ uspeha bilo je poverenje kupaca, i kako ga steći:

“Ako pogledamo kategoriju Moda koja je u ove dve godine jedna od ubedljivo najaktivnijih, moramo imati u vidu da su u pitanju artikli za koje smo ranije navikli da ih “obavezno pipnemo i vidimo svojim očima”. Shoppster je pažljivom strategijom i razumevanjem tržišta obogatio ove navike obrativši se kupcima ne samo preko online prodavnice, već i preko prodajnog Shoppster TV kanala, gde naš posvećeni voditeljski tim proverava i testira artikle, radeći sve ono što bismo i mi kao kupci u prodavnici. Pozitivne reakcije publike, naročito ženskog dela, svakodnevno nam pričinjavaju veliko zadovoljstvo i dovoljan su dokaz da svoj posao obavljamo baš kako smo i planirali.”

U nastavku godine, Shoppster će pored redovnog proširenja ponude, kupcima predstaviti nove
proizvode Private Lable brendova u okviru kategorija kuhinjskih aparata, sportske opreme i outdoor
igračaka.

Pored originalnih brendova, Shoppster takođe najavljuje i brojna iznenađenja za ostatak godine kroz online ponudu – nove akcije, pogodnosti za kupce, kao i za članove kluba lojalnosti.

***

BONUS VIDEO: Modne katastrofe na Met Gala večeri 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram