Severinine crvene štikle – samo za nevaljale devojke

severina cipele
Foto: Instagram/severina

Severina je nedavno na Instagramu svojim obožavaocima otkrila kako je provela Božić, a njene nevaljale crvene cipele su izazvale gomilu komentara.

Seve je praznik provela sa sinom Aleksandrom, koji joj je, kako je napisala uz sliku, prošaptao da je najbolja mama na svetu.

Tako je hrvatska pevačica čestitala svima katolički Božić, a uz tu prazničnu čestitku objavila je i nekoliko zanimljivih fotografija.

Severininu bajkovitu crvenu haljinu potpisuje hrvatski dizajnerski dvojac eNVy room, tj. Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, pišu na sajtu Zadovoljna.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Ispod raskošne haljine skrivene su – fenomenalne cipele na štiklu brenda Valentino. Model d’Orsay s ukrasnom mašnom svojevremeno je bio vrlo popularan među slavnim damama. Glumica Eva Longorija je u šou-programu Krejga Fergusona nosila satenski crveni model sličan Severininom.

Tada je Ferguson bio oduševljen Evinim štiklama, pa je ona otkrila da je u pitanju baš Valentinov model.

Kada je Eva tom prilikom izula jednu cipelu da bi je pokazala voditelju, ispostavilo se da je zaboravila da je na njima ostala cena.

Pročitajte još:

„O Bože! Je li to cena za samo jednu ili za obe cipele“, našalio se tada šokirani voditelj.

Eva je pokušala da se opravda rečima da ih je upravo obula prvi put i da je zato na njima ostala etiketa, na šta joj je Krejg dobacio da ih on nikada ne bi obuo, već bi ih stavio u sef.

Naravno, damama koje obožavaju cipele nije blizak taj Krejgov stav jer znaju da se ne isplati da takve štikle kriju u sefu i da ih treba pošteno iznositi.

Štikle d’Orsay su među kultnim modelima iz kolekcije legendarne modne kuće, a bile su dostupne u raznim varijantama i bojama. U Severininom prazničnom autfitu su definitino savršeno legle uz haljinu iste nijanse.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram