Šeron Stoun u haljini koja u sekundi ukrade svu pažnju

Sharon Stone Šeron Stoun
Šeron Stoun Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na jugu Francuske održano je dobrotvorno veče Monte-Carlo Gala za planetarno zdravlje, a zvezde na crvenom tepihu predvodila je glumica Šeron Stoun. Čuvena lepotica lako je ukrala izgled u raskošnoj ljubičastoj kreaciji sa potpisom modne kuće Dolce & Gabanna.

Gala Monte-Carlo Gala opisana je kao jedinstvena prilika za delovanje u korist okeana, Zemlje i čovečanstva, a ogleda se u Monaku pod predsedništvom princa Alberta II od Monaka. Dobrotvornoj večeri prisustvovale su i neke holivudske zvezde, među kojima se najviše istakla Šeron Stoun, piše zadovoljna.hr. 

Za svečanu večeru glumica je nosila balsku haljinu jarko ljubičaste boje sa potpisom Dolce & Gabanne. Raskošna kreacija iz kolekcije Haute Couture sašivena je od veoma bogate količine materijala voluminoznog donjeg dela sa dugačkom delom, dok je gornji deo jednostavnijeg, ali i glamuroznog kroja sa izrezom u obliku srca i crnim naramenicama.

Sharon Stone Šeron Stoun
Šeron Stoun Foto: CRY-Huitel. / The Photo One / Profimedia

Sa ovom haljinom koja krade svu pažnju u sekundi, 63-godišnja lepotica nosila je crne sandale sa visokom potpeticom, mini tašnu u drugoj nijansi ljubičaste i zaokružila svečani stil nakitom iz luksuznog brenda Chopard.

Sharon Stone Šeron Stoun
Šeron Stoun Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

BONUS VIDEO: Vatrene haljine sa Met Gale