Šeron Stoun dokazuje da su dobre farmerke zlata vredne

Šeron Stoun
Šeron Stoun Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Glumica i producentkinja Šeron Stoun jedna je od najvećih holivudskih diva u svakom pogledu, uključujući i modnom. To je još jednom pokazala prilikom izlaska na večeru s prijateljicom.

Šeron se s prijateljicom družila u popularnom italijanskom restoranu Toskana u Los Anđelesu, a na večeru je došla u odličnoj kombinaciji, piše zadovoljna.hr.

Farmerke ležernog kroja ukrašene lancem kombinovala je s belom košuljom, vrlo tankim džemperom i sakoom u nežnoj nijansi ružičaste. Kombinaciji je dodala i patike u beloj boji, a umesto neke ležernije torbe koju bi drugi odabrali uz patike i ovaj tip farmerki, Šeron je odabrala elegantnu malu satensku ružičastu torbicu s velikom kristalnom kopčom.

Šeron Stoun
Šeron Stoun Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pokazala je kako se lako mogu spajati odevni komadi različitih stilova, a rezultat je kul i nosiva kombinacija.

Šeron ne robuje trendovima i ne zamara se nametnutim modnim pravilima. Jasno je to po odevnim komadima koje bira, među kojima su i razni uslovno rečeno mladenački krojevi farmerki.

Šeron Stoun
Šeron Stoun Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Puno se razgovara o tome kakve su farmerke primerene za određene godine, pa je tako nedavno i 47-godišnja Sofija Vergara bila meta kritičara zbog nošenja iscepanih farmerki. Pojedini korisnici društvenih mreža zaključili su kako je prestara za njih.

Prema rezultatima nekoliko onlajn anketa, žene generalno ne bi trebale da nose farmerke nakon 50. godine života, nezavisno od toga kakav je model u pitanju.

Šeron Stoun
Šeron Stoun Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naravno, gotovo svi ćemo se složiti kako je to besmisleno jer su farmerke jedan od najsvestranijih odevnih komada u ženskom ormaru i možemo ih nositi bez obzira na godine. Najbolji dokaz za to je i 63-godišnja Šeron koja izgleda fantastično u svom modelu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram