Savršen model kupaćeg za devojke s malim grudima

Kandal Džener
Foto: VEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ukoliko imate male grudi, vaš odnos sa kupaćim kostimima u trendu verovatno nije bio najsrećniji.

Dok smo klinke, obično kupujemo gornje delove sa jastučićima koji će dodati bar pola broja, a onda kad konačno prihvatimo svoje tela, trendovi uglavnom počnu da nam diktiraju ponudu. Modeli koji se mogu naći u prodavnicama uglavnom nisu ni predviđeni za one koje priroda ili silikoni nisu obdarili.

Čak i ako gajite iskrenu ljubav prema klasičnim trougao bikinijima, činjenica je da ako volite da skačete u vodu, oni nisu baš zgodni. Ipak, postoji savršeni model kupaćeg za devojke s malim grudima, i to je onaj sa žicom ali bez jastučića. Odličan primer je fotka modne blogerke Lusi Vilijams u modelu brenda Peony.

Kada kupujete zajedno i donji i gornji deo često ćete naći i duboko izrezane gaćice u stilu 80-ih koje vizuelno produžuju noge, ali su dovoljno duboke da struk izgleda uže.

View this post on Instagram

25% OFF SITEWIDE FOR JULY 4TH – USE CODE: JULY25

A post shared by Solid & Striped (@solidandstriped) on

Isprobajte što više modela, ne budite lenji da se u kabini zadržite duže.

Suština je da uvek, pa i na plaži treba da nosimo ono u čemu se dobro osećamo, bez obzira šta bilo ko misli, ali ako vam treba malo inspiracije, a ipak želite sebe da doživite kao solidnu trojku umesto skromnu dvojku, kupaći sa žicama bez jastučića je odličan predlog.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram