Sanja 15 dana pre svadbe nije imala venčanicu, ušla je u radnju na Vračaru i tražila „bilo šta“ – rezultat je bajka

Foto:Privatna arhiva

Prelepa, elegantna i graciozna.

Najlepši dan za svaku ženu, kada bi trebalo da se oseća kao princeza je uglavnom i najstresniji, ali ta briga počinje i mnogo pre.

Mnoge od nas provedu mesece i mesece u pripremi svakog detalja za trenutak kada će izgovoriti sudbonosno „da“, potroše gomilu vremena i živaca na dizajnere, krojače, obućare, šminkere, kreatore, organizatore i mnoge druge, a da u tom vrtlogu zaborave da bi trebalo zapravo sve da se vrti oko njih, dok se one vrte i oko najmanjih detalja u slučaju da ne ispunjavaju očekivanja gostiju.

Tu naravno spada i venčanica, omiljeni deo svake mlade, svake devojke i žene na venčanju. Najčešće se odabiru i kreiranju perfektne bele haljine posveti najviše vremena i sam proces biranja ili šivenja traje nedeljama. U većini slučajeva potraga se ne završava u okruženju, već zahteva i obilazak pola Srbije zarad modela koje smo zamislile.

Ipak, Sanja Petrović je za naš portal otkrila tajnu srećne mlade i savršene venčanice. Ona je od samog starta znala šta želi kada je reč o venčanju, i u njenim planovima nije bilo mesta za nepotrebno nerviranje.

Foto: Privatna arhiva

„Iskreno, ja sam taj dan videla kao neku žurkicu i kao moj dan, nikakva frka i drama me nije zanimala.“

Prelepa Sanja je svoju venčanicu odabrala za svega 25 minuta, a rezultat je bio neverovatan.

Foto: Privatna arhiva

„Malo sam istraživala mesec dana pre i videla da ima blizu salon za izdavanje venčanica, nazvala sam ih i zakazala petnaestak dana pred venčanje“, naglašava Sanja.

Ni sam proces biranja venčanice nije trajao dugo, kako obično gledamo u filmovima ili slušamo iz primera da se bez bar 10 haljina i cele ženske rodbine ne odlazi do salona, Sanja je to uradila malo drugačije.

„Devojkama u salonu sam tražila da mi daju par jednostavnih i slobodnih za 2. maj, treća je pobedila, 25 minuta je sve trajalo. Tri dana pred venčanje uzete su mi mere, probala, uzela i sve okej, ja zadovoljna“, ispričala nam je Sanja.

I uz minimalan napor, Sanja je izgledala besprekorno. Kranji rezultat njene venčanice ostavlja bez daha.

Foto: Privatna arhiva

Uska venčanica koja prati njenu savrešnu figuru i ističe struk, uz isprepletene bretele koje su naglasile njena ramena, a duž cele ruke je imala providne rukavice u stilu prave moderne princeze.

Uz to se odlučila za nežnu punđu koja je davala poseban šarm celom stajlingu, koji su upotpunile sandale sa otvorenom petom i kristalima.

Foto: Privatna arhiva

Sanja je oduvek bila sigurna u svoje želje kada je reč o tipu venčanice, što se pokazalo kao savršena opcija, koja će možda i drugima poslužiti kao inspiracija.

„Znala sam da želim nešto jednostavno, jer mislim da tu nema greške i sigurna sam kada za 20 godina budem pogledala slike, isto ću biti zadovoljna. “

Foto: Privatna arhiva

Ona je za naš portal otkrila i malu nezgodu u pripremama za venčanje: „Za nokte sam zvala 5 dana pre, nije bilo slobodnih termina, ali je posle jedna devojka otkazala i ja sam ubačena.“

A da kako to obično ide, kad se najmanje trudimo bude najlepše, govore i njeni sumirani utisci.

„Svadba je bila divna, ja niti sam jela, niti sam sela i preporučila bih svakoj mladi da ne gubi živce oko stvari, nego da taj dan iskoristi da se maksimalno zabavi, jer ušla si mu u porodicu, sad nema gde.“

Savet koji ćemo sigurno sve poslušati.

Bonus video: Next Level French Manicure By Elvira

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram