Vogue: Modeli sandala koje će se najviše nositi na leto

Alesandra Ambrosio; sandale
Foto: msb / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vreme će se uskoro stabilizovati, pa ćemo opet da uskočimo u sandale i zaboravimo na ostalu obuću. Svaka sezona nosi nam nove trendove, a predloge za leto ima magazin Vogue.

Toplije vreme sa sobom donosi potrebu za parom (ili dva) solidnih letnjih sandala, piše Zadovoljna.hr.

Pročitajte još:

Svoje omiljene modele sandala s potpeticama možda ste stavili na čekanje, ali u svakom slučaju, postoji mnogo ravnih i udobnih varijanti sandala koje su lepe koliko i praktične, kako navodi Vogue.

Izdvojili su, po njihovom mišljenju, najbolje modele, među kojima se nalaze praktične sandale u kojima se bez problema može da se provede dan. Pogledajte ih u nastavku.

Klasična papuča s dva kaiša

Ovo je bez sumnje jedan od najpopularnijih modela i na našim ulicama tokom proleća i leta. Lako se kombinuje uz sve odevne komade i jednostavno je nezamenjiv.

Sandale na vezivanje

Mogućnosti su razne kada su u pitanju ovakve sandale. Možete da izaberete modele s visokom ili niskom potpeticom, kao i sa visokim ili niskim vezanjem. Žene ležernijeg stila odabraće varijantu koja se veže samo oko članka, a ona malo odvažnije mogu pronaći i modele s vezanjem do kolena.

„Ribarske“ sandale

Ovaj model sandala svoj kolokvijalni naziv dobio je zbog sličnosti s modelima kakve su nekad nosili ribari. Naravno, u modernijoj varijanti ove sandale su vrlo sofisticirane i mogu se nositi uz sve odevne komade.

Modeli s platformom

Za ljubitelje sportskih varijanti sandala tu su modeli s platformom koja nogama pruža veliku udobnost.

Papuče s potpeticom

Kada ne želimo da nosimo štikle, a ipak želimo efekt produžavanja nogu koje nam one donose, onda se možemo okrenuti efektnim papučama s potpeticom.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram