Kendal u belim „ružnim sandalama“ koje ovog leta svako želi

Foto: Burberry via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Birkenstok sandale već nekoliko godina su najželjenija "ružna" obuća za leto - a da tom trendu nije došao kraj, pokazuje i novo izdanje Kendal Džener.

Jedna od najtraženijih manekenki sveta uslikana je upravo u ovim sandalama. Birkenstok model je jedan od najtraženijih u Americi, što ne čudi jer su ove papuče pre svega udobne.

To je prepoznala i Kendal, koja je viđena ispred svoje vile u Malibuu – izašla je sa svojim psom, u potpuno belom letnjem autfitu. Ona je nosila beli „krop-top“ sa pantalonama visokog struka, i uz to Birkenstok sandale koje u SAD koštaju 100 dolara. Džener je imala i zaštitnu masku, kao i tamne naočare i manju torbicu.

Kendal Džener
Foto: Rachpoot/Snorlax/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sandale su pored manekenke nosili i Riz Viterspun, Elen Dedženeris i Kanje Vest, što je obuću uvrstilo u najprodavanije.

Pročitajte još:

Generalni direktor Birkenstocka, David Kahan, izjavio je u maju da kompanije „potražnja za sandalama na internetu nikada nisu bile veća“.

„Kada su vremena nesigurna, ljudi traže proizvode koji im daju određenu sigurnost. Pogledajte kultne proizvode kao što su Stan Smith, Adidas, Nike Air Force One. Oni nude emocionalno zadovoljavajuću kupovinu – osećate se dobro kad ih kupujete“, ukazao je Kahan.

Ovo nije jedini put ni da je Kendal nosila „ružne sandale“ – nosila ih je i uz duks i farmerke, ali i šorc i košulju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram