„Roditelji lepi, a ti ružna“: Poruka ćerki Erosa Ramacotija

Moda i lepota 13. okt 202011:50 > 11. maj 2021 12:11
Eros Ramacoti
Foto: SASCHA SCHUERMANN / AFP / Profimedia

Ćerki Erosa Ramacotija i Mišel Hunciker su na društvenim mrežama poručili: "Mama ti je toliko lepa, i tata ti je lep, sestre i braća prelepi, a ti si mnogo ružna".

Aurora Ramacoti ima 23 godine i do sada je učestvovala u italijanskom X faktoru, a pre dve godine je sa majkom vodila šou „Vuoi scommettere“.

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu ima dva miliona pratilaca, pa su se među njima našli i oni koji je redovno obasipaju uvredama. Posle poruke koju je dobila da je ružna iako ima lepe roditelje, Aurora nije ostala nema.

Pročitajte još:

„Da li je bolje da smo ružni spolja ili iznutra?“, odgovorila je Aurora koja se zalaže za „body positivity“ i koja je nedavno objavila svoju fotografiju bez filtera jer „savršenstvo ne samo da ne postoji, već nije ni lepo“.

„Da biste objavili ovakvu fotku, u originalu, potrebna je hrabrost. Posebno za nekog ko je oduvek imao problem sa nesigurnošću, svojom kilažom, bubuljicama. Imamo platformu gde se izdvajaš ako izgledaš kao ljudsko biće jer je to postalo čudno. Svi smo lepi, poznati, srećni i ispunjeni. Naravno da je super kad se lepota deli i još više bi bilo tako kad to ne bi bio izokrenut svet u kom se svako takmiči sa svakim. I ja u tome imam svoju ulogu ali se trudim da uvek zadržim taj deo istine, inače ne bih bila iskrena sama prema sebi. Uostalom, ne volim da se pretvaram da sam neko ko nisam“, napisala je Aurora.

View this post on Instagram

Per postare una foto così, come l’hai scattata, ormai ci vuole coraggio. Soprattutto per chi da sempre fa a botte con la sua insicurezza, il suo peso, i suoi brufoli. Abbiamo dato vita ad una piattaforma dove essere “umani” spicca perché è quasi strano. Siamo tutti belli, famosi, felici e realizzati. Certo, condividere il bello è giusto e lo sarebbe ancor di più se non fosse un mondo un po’ contorto in cui tutti fanno a gara con gli altri. Anche io gioco la mia parte ma cerco sempre di farlo mantenendo quella componente di verità perché altrimenti non sarei fedele a me stessa. E poi non mi piace fingere di essere qualcuno che non sono. Troverò sempre assurdo che qualcuno possa anche lontanamente ispirarsi proprio a me che sono un disastro sia dentro che fuori. Ma allora, visto che ne ho la possibilità, sfrutterò questa stessa piattaforma che sa di perfezione per ricordarci che la perfezione non solo non esiste, ma non è neanche bella. Siamo belli noi, con le nostre cicatrici, e anche se sembra tutto un po’ cliché, a questo punto non c’è cosa a cui credo di più.

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram) on

Inače, pre tri godine Aurorinoj majci Mišel su počela da stižu preteća pisma u kojoj joj su joj tražili novac u bitkoinima, i zapretili da ako ne isplati traženi iznos – Auroru će politi kiselinom.

View this post on Instagram

Smigol?

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram) on

Mišel je sve prijavila policiji koja je sprovela istragu i otkriveno je da se radi o međunarodnoj kriminalnoj organizaciji koja se bavi ucenama ovog tipa godinama, ali nije uhvaćena. Zato je Aurora dobila privatne telohranitelje koji su uz nju već godinama 24/7.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram