Rijanina karantinska haljina je san letnje noći

Rijana; Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Izolacija je čak i najveće trendseterke bacila u trenerke, ali ne i Rijanu. Ona već fura najženstveniji letnji trend.

I dok se Viktorija Bekam izležava u svojoj skupoj pidžami nudeći novu definiciju mode, Rijana pozira u biserno beloj svilenoj haljini, koja savršeno naglašava njenu preplanulu kožu.

Rijana; Foto: Fenty Beauty via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Rijana zapravo novim fotkama pokušava da skrene pažnju na nove mejkap proizvode svoje kozmetičke linije, rumenilo i bronzer, u kombinaciji s novom frizurom, ali slip haljina je privukla veću pažnju modnih stručnjaka.

Iako možda u startu nije bila među haljinama koje će biti u trendu ovog leta, deluje kao sjajno rešenje za ovaj period, jer je opuštena i komotna poput spavaćice, a opet se u njoj osećate poput dive.

Pročitajte još:

Slip haljina je došla u svet mode tek devedesetih, kada su dizajneri počeli da stvaraju haljine inspirisane donjim rubljem. Mnoge žene je i dalje izbegavaju, jer previše liči na seksi spavaćicu, ali ne ako je nosite sa stavom. U tom slučaju, možete i da je kombinujete s patikama za dnevnu šetnju, kao i za večernje varijante, uz neki upečatljiv komad nakita i visoke potpetice. Samo hrabro, pogledajte Rijanu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram