FOTO Rijanin trudnički stil kida

Rijana
Foto: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sve što Rijana i ASAP Roki rade je moderno, ali je sada sva pažnja usmerena na pevačicinu trudnoću. Par je potvrdio da očekuje svoje prvo dete objavivši seriju fotografija koje je uslikao poznati fotograf Majls Digs. Kadrovi nastali ispod mosta Vilijamsburg na Menhetnu otkrivaju trudnički stomak i zavidan stil aktera.

Dok ASAP izgleda opušteno u širokim kožnim pantalonama, Carhartt teksas jakni i džemperu s kapuljačom, Rijana nosi otkopčani dugi ružičasti puf mantil iz kolekcije Karla Lagerfelda za jesen 1996. za Chanel, i slojeve lančića ukrašenih draguljima, čime su budući roditelji napravili pravi balans, piše City magazin.

Naravno, Rijana je proteklih sedam dana potajno pružila uvid u svoj trudnički stil. Na Menhetnu, oslanjala se na predimenzioniranu odeću i upečatljive detalje, dok nije bila spremna da obelodani najlepše vesti.

Rijana, Rihanna
Rijana Foto: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bilo kada je svratila u Sephora parfimeriju kako bi iznenadila obožavatelje svog brenda Fenty Beauty u jarkonarandžastom Bottega Veneta postavljenom kaputu, ili izašla na večeru u Martine Rose vetrovki uz Prada krzno i Saint Laurent suknju obrubljenu marabu perjem, zadržala je šareni i neočekivani modni stil. Tada je želela da odvrati pažnju sa trudničkog stomaka i ostane zagonetna.

Rijana, Rihanna
Rijana Foto: GHOST / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada kada su vesti obišle planetu, Rijana se ne suzdržava, a njen hrabar prikaz donjeg dela tela u potpunosti je u skladu s njenim neustrašivim pristupom modi. Kako se nikad ne boji da pokaže malo kože, malo je verovatno da će se Rijana sakriti ispod širokih džempera ili bezobličnih silueta. Na najnovijim fotografijama blista ukrašena nakitom, a možemo očekivati da će tu energiju nositi do kraja trudnoće.

Rijana, Rihanna
Rijana Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

***

Bonus video: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram