Rijanin prolećni kaput mogu izneti žene svih godina

Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Zakoračili smo u proleće i vreme je da odbacimo sve tamne nijanse i prigrlimo svetle boje. Rani prolećni meseci idealna su prilika da ponesemo neki lagani kaput u tonovima cveća - baš kao Rijanin.

Rijana je modna ikona koju često vidimo u smelim, seksi izdanjima. Ali, ovoga puta odlučila se za nežnost – njen poslednji autfit je pastelna rapsodija.

Ono što se u Rijaninoj kombinaciji svakako odmah izdvaja je njen prolećni kaput. U roze i plavoj boji, divnog klasičnog kroja sa zlatnim dugmadima, jedan je od komada koji će privući mnogo pažnje gde god se pojavite.

Foto: GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj kaput mogu izneti žene svih godina – vidimo ga i u mladalačkom stilu, ali i u elegantnoj verziji.

Baš kao Rijana, možete ga nositi uz seksepilni komplet koji se sastoji od pantalona i kratkog topa. Pastelne boje pevačica je lepo dopunila belim salonkama i torbom.

Ali, mi vrlo lako ovaj prolećni kaput možemo da zamislimo u strogoj poslovnoj kombinaciji, kao što je recimo košulja i cigaret pantalone, ili pak neka lepršava haljina. Miriše nam na ženu koja je godinama verna istom parfemu.

Pročitajte još:

Zbog toga što izgleda pomalo retro, a pre svega ženstveno i romantično, u njemu mogu zablistati žene potpuno različitih stilova – i godina.

Svakako je kaput u nekoj pastelnoj nijansi najlepši način da osvežite svoj ormar pred sunčane dane i unesete novu energiju u svoje oblačenje.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram