Revolucija u svetu mode: Odeća koja sama hoda

3D Haljina
Foto: Printscreen Twitter/Dazed

Keti Tejlor i Lini Eliot Jang donose pravu revoluciju u svet mode, i to 3D prikazima i virtuelnim revijama, nimalo nalik na one sa klasičnih nedelja mode.

Nedelje mode na kakve smo navikli vraćaju nam se polako, ali mnogo toga se u modnoj industriji promenilo otkad je korona s nama. Zato je duo koji čine Keti i Lini pokrenuo nešto sasvim novo i tvrde da moda ne treba da zbog toga odmah okrene leđa digitalnom svetu, pišu na sajtu Dazeddigital.com.

Ovaj dvojac, koji se upoznao još prošle godine, pokrenuo je Institut digitalne mode, inicijativu za koju se nadaju da će udahnuti novi život modnom svetu jer mnogi smatraju da industrija stagnira već neko vreme.

Pročitajte još:

Imaju želju da promene ustaljeni koncept od četiri velike nedelje mode godišnje, u Parizu, Londonu, Milanu i Njujorku, ali i da što više umanje otpad koji ostaje u svetu mode. Baš zato je ovaj dvojac pokrenuo krajnje zanimljive i neobične prezentacije virtuelne stvarnosti, kolekcije izvedene isključivo 3D dizajnom, kao i interaktivnu onlajn kupovinu .

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram