Pronašli smo najbolju frizuru za plavuše u 2023. godini

Kejt
Foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kakva boja!

Kejt Bekinsejl, zvezda ‘Underworlda’, jednostavno nikada nije izgledala toliko cool, što je prilično impresivno, s obzirom na to da sve vreme izgleda cool. Na kraju krajeva, nosila je odevnu kombinaciju Playboy zečice na sopstvenom 50. rođendanu, a kod Leonarda Dikaprija pojavila se s ogromnim draguljem koji joj je visio oko struka. Kejt je ovih dana debitovala s najkraćom frizurom koju smo na njoj videli, ali i sa potpuno novom bojom. Pridružila se Rijani, Kim Kardašijan, Seleni Gomez i Keke Palmer, jer je, poput njih, svoje dugačke smeđe uvojke zamenila svetlom toplom plavom bojom. Čini se da će 2024. biti godina medeno plave boje kose.

A ko je zaslužan za njen svečani novi izgled? Bob glumice ošišao je i stilizovao Dimitris Đanteos, koji je poznat po svojim šokantnim transformacijama bob frizure.

„Želeli smo napraviti promenu s Kejt pre praznične sezone, pa zašto ne napraviti ‘blob’ ili plavi bob, koji ističe sve njene lepe crte lica?“, rekao je Đanetos u jednom intevjuu.

„Kate ima takav ton kože da svaka boja može izgledati neverovatno na njoj – posebno topla i kremasta plava.“

Kako je stilizovao njenu novu frizuru?

„Upotrebio sam MoroccanOil pre nego što sam upotrebio figaro kako bih stvorio opuštene valove, a zatim sam poprskao suvi šampon Moroccan Oil da završim i dam dodatnu teksturu frizuri“, kaže, a prenosi Miss7.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram