Pronašli smo najbolje cipele za prelazni period

Elena Barolo, Foto: Mimmo Carriero/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prelazni period ume da bude izazovan kada je odabir obuće u pitanju.

Nemoguće je imati previše cipela, a prelazni period je idealan za eksperimentisanje. Da li birate udobnost ispred elegancije, ili pak obrnuto, mi predlažemo modele koji idu uz svaki autfit.

Patike

Patike su odličan izbor, jer pored udobnosti one idu uz skoro sve. Na vama je da odlučite da li ćete ih obući na suknju, farmerke ili na odelo.

Bele patike su uvek u modi i u poslednje vreme je posebno popularan model Adidas Forum Bold koji možete pronaći za 13.199 dinara u The athlete’s foot radnjama. Jedino na šta treba da obratite pažnju je vremenska prognoza, jer se bele patike i kiša nikako ne slažu.

Adidas Forum Bold, Foto: Printscreen/TAF

S druge strane, ovaj New Balance model sve češće viđamo, jer pored toga što su izuzetno udobne, one su vrlo urbane. Možete ih kupiti u Remiks prodavnicama po ceni od 12.090 dinara.

New Balance, Foto: Printscreen/Remiks

Mokasine

Ako odaberete dobar par mokasina imaćete udobnu obuću za ceo život. One ujedno štite stopalo i dozvoljavaju mu da bolje oseti tlo što je izuzetno zdravo.

U Fashion&Friends radnjama možete pronaći klasičan model brenda Bata, koji često nazivaju i ‘brodarice’, i to po ceni od 7.490 dinara.

Brodarice, Foto: Printscreen/Fashion&Friends

Ako ste ipak za neku univerzalnu varijantu, u Zari se mogu naći kožne crne i to po vrlo priuštivoj ceni od 4.990 dinara.

Mokasine, Foto: Printscreen/Zara

Gležnjače

Čizme do članka su odlične i ako je vreme toplo, a i ako vas uhvati kiša. Jedino što treba da odlučite jeste da li će biti ravne ili će imati potpeticu.

Nine West ima odličan izbor gležnjača, a ovaj kožni vanvremenski model je trenutno čak i na sniženju. Stara cena je bila 13.990, a nova iznosi 8.394 dinara.

Nine West, Foto: Printscreen/Nine West

Ako preferirate ravne čizmice, Metro trenutno ima fenomenalno sniženje koje može biti upravo ono što vam ovog proleća treba. Najavljene su kiše, temperatura varira, a možda baš ovaj par može da reši sve vaše probleme. Cena im je bila 5.590 dinara, a snižena iznosi 2.795.

Gležnjače, Foto: Printscreen/Metro

Oksfordice

Oksfordice su odlične za poslovnu-kežual varijantu. Bilo da svoj autfit koji se sastoji iz farmerki i košulje želite da podignete na viši nivo, ili da jednostavno upotpunite svoj poslovni luk, one su model koji svaka žena treba da ima u ormanu.

U Shoestaru je model sa zmijskim printom trenutno na sniženju i sada ih možete kupiti po ceni od 5.599 dinara, dok je stara cena bila 7.999.

Oksfordice, Foto: Printscreen/Shoestar

Ako ste optimistični po pitanju vremena i želite da se izvučete iz zimskog crnila i monotonije, u Deichmannu možete pronaći odlične bež oksfordice – i to sa platformom. Cena je vrlo prihvatljiva i iznosi 3.990 dinara.

Foto: Printscreen/Deichmann

Kaubojke

Ove čizme su se vratile na velika vrata i viđali smo ih tokom svakog godišnjeg doba. Mogu da idu na dobru haljinu, na farmerke, ali i u nekoj malo elegantnijoj verziji.

Trenutno možemo pronaći model brenda Moschino u Remiksu, i to na sniženju od 40 posto. Stara cena je iznosila 32.790 dinara, dok je nova 19.674. Naravno, iako su crne, ovaj brend ume da ostavi svoj lični pečat i ovaj klasičan model pretvori u želju svake žene za proleće 2022. godine.

Moschino, Foto: Printscreen/Remiks

Guess takođe nudi odličan model i to od oker prevrnute kože. Ono što je posebno zanimljivo jeste ta viša drvena peta koja će i vašim nogama bustovati samopouzdanje. Koštaju 24.590 dinara, a možete ih pronaći u Fashion&Friends radnjama.

Guess, Foto: Printscreen/Fashion&Friends

***

Bonus video: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram