Probala sam čudan trik koji otkriva da li će farmerke odgovarati – i zaista radi

Foto:TikTok/ristinakacheeva/eliza.co.uk

Deluje glupo, ali može da bude korisno!

U moru TikTok trikova, koji su uglavnom beskorisni ili čak opasni, pažnju mi je privukao jedan jako neobičan. U pitanju je čudan način da proverite hoće li vam veličina farmerki odgovarati – bez ispobavanja u kabini.

Ako želite da vidite koji broj će vam biti taman, treba samo da ih uhvatite za pojas i omotate oko vrata. Ako se savršeno poklope – bez viška tkanine oko vrata – sigurno će vam veličina odgovarati.

@eliza.co.uk No need to try jeans on ever again 👏🏻👏🏻 #jeans #jeanshack #jeanssize #measure #sizinghack #sizehack #hm ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Nakon što sam ovo videla, zapravo sam uzela nekoliko farmerki iz ormara i probala ovaj trik. Šokirala sam se kada sam uvidela da se baš svake savršeno omotavaju oko vrata.

@kristinakacheeva Have you tried this hack? #hack #hacks #fashionhacks #stylehacks #styletips #jeanhacks #styletip #clothinghacks #girltips #fitcheck #howto #lifehacks ♬ nonstop - favsoundds

Mnoge TikTokerke su razmišljale slično – i svako ko je probao trik bio je oduševljen. Ovo je posebno zgodno kad su rasprodaje i ogromne gužve u radnjama, ili kad vas jednostavno mrzi da odete u kabinu i isprobate farmerke.

Međutim, drugo pitanje je da li biste se usudili da ih kupite samo na osnovu ovog trika.

Neki Tiktokeri čak tvrde da je ovaj „novi“ trik odavno tradicija u nekim domaćinstvima. Takođe, izgleda da ne funkcioniše za sve oblike tela. To je pokazala jedna plus-sajz blogerka.

@_finallylosingweight Reply to @laniand1 ♬ original sound - Allison

***

BONUS VIDEO: Tri kombinacije iz vintidž šopa gde sam našla Versace haljinu za 3.000

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram