Prirodni tretman za negu kose Kim Kardašijan od samo dva sastojka

Foto: Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Za bujniju i zdraviju kosu.

TikTok je prava riznica trendova i saveta o lepoti, a jedan od najnovijih trendova koji je zainteresovao milione žena jeste upotreba pirinčane vode za negu kose.

Pirinčana voda navodno daje čvršće, sjajnije i zdravije vlasi, a u svojoj rutini nege kose praktikuju je i slavne žene poput Kim Kardašijan.

Ako ste se nekada pitale kako Kim Kardašijan ima tako negovanu i bujnu kosu uprkos stalnim farbanjima i čestoj promeni frizure, pa tajna je u pirinčanoj vodi, kako je Kardašijanka jednom pilikom i sama spomenula.

Foto; Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pirinčana voda može se koristiti na dva načina.

Jedan od najjednostavnijih načina je ispiranje kose pirinčanom vodom nakon pranja šamponom. Deluje kao prirodni regenerator koji omekšava kosu, čini je sjajnijom i lakšom za oblikovanje.

Drugi način upotrebe je priprema maske za kosu. Za ovu masku, potrebno je pomešati pirinčanu vodu s drugim sastojcima poput meda, aloe vere ili kokosovog ulja. Ova maska ​​je izvrsna za dubinsku hidrataciju kose i održavanje zdravog vlasišta.

Dakle, ako tražite prirodni način da poboljšate kvalitet svoje kose, pirinčana voda je nešto što vredi isprobati, a kao što vidite – praktikuju je i holivudske dive.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram