Pripremite se za savršen izgled u novogodišnjoj noći

Foto:Promo

Kako se 31. decembar bliži, planovi su uveliko u toku za noć u kojoj svi treba da zablistamo. Euforija raste, a deo te radosti kada se spremamo za doček je i outfit koji će biti naš pečat, kojim se izdvajamo, kako uživo, tako i na fotografijama koje su nam najslađe uspomene.

Idealan novogodišnji outfit dozvoljava sve, kada se radi i o muškoj i o ženskoj modi, od raznih stilova, preko raznovrsnih boja, aksesoara poput leptir mašni ili kravata. Najbolji modni detalj je onaj koji upotpunjava izgled tako da čini da upadnemo u oči čim zakoračimo u prostoriju a koji, sa druge strane, osim estetike koju poseduje, pruža brojne mogućnosti kombinovanja.

Samsung Galaxy Watch5 upravo ima takav efekat, savršeni aksesoar jedinstvenog, modernog dizajna, koji osim vizuelne prednosti pruža i praktičnu podršku. Tako dok blistate u novogodišnjoj noći i svi gledaju u vas, imaćete i saveznika, prosleđuje poruke i pozive, a čak će i izbrojati korake – jer važno je da u novogodišnjoj noći plešete koliko god je moguće.

Foto:Promo

Samsung Watch5 izrađen je od vrhunskog safirnog kristala koji je čak 1,6 puta tvrđi, pa tako možete da se opustite dok ga nosite kao svoj omiljeni modni detalj na ruci jer je otporniji. Dok plešete, smejete se, ispraćate 2022. godinu, možete biti bezbrižni, jer baterija ovih modela satova je 13% veća, ima brzo punjenje i garantuje duži vek trajanja.

Kako bi izgled bio što originalniji, možete odabrati prelepe nijanse u kojima je dostupan – od grafitne, preko safirno plave i srebrne za veliki Galaxy Watch sat, ili grafitnu, ružičasto-zlatnu ili srebrnu za mali Galaxy Watch5 sat. Posebna mogućnost, koja će dodatno ukrasiti vaš stajling, je odabir lica sata, koje može da bude klasika ili pak neki od šarenih, unikatnih dizajnova.

Foto:Promo

Nakon burnog provoda za pamćenje, vreme je da se opustite i zasluženo odmorite, a vaš Samsung Watch5 će i to ispratiti. Kako prati zdravlje 24 sata, čak i noću, možete isplanirano odspavati, saznati kvalitet sna, koje faze prolazite (od budnosti, preko laganog do dubokog sna i REM faze)

Ako se ujutru, odlučite da se osvežite šetnjom ili nekim treningom, kao pravim izborom za početak 2023. vaš modni saveznik je na ruci spreman da aktivira BioActive sensor koji kontroliše senzore za analizu bioelektrične impendanse i optički senzor za merenje pulsa. Merenje procenta masti u telu do težine mišićne mase, ono su što takođe ovaj sat realizuje kao prava podrška vašoj zdravoj verziji. Više o uređajima možete naći na linku: https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-44mm-graphite-bt-sm-r910nzaaeuc/

Zato odaberite svoju nijansu i dizajn, zakoračite u novu godinu uz originalne detalje kojima ćete šarmirati okolinu i uživajte u avanturi.
Do tada, posetite Samsung Corner u prizemlju TC Galerija svakog dana u periodu od 10.12.2022. do 15.1.2023. od 10h do 22h, osim 6. januara, kada će tržni centar biti otvoren od 10h do 18h i 1. i 7. januara koji će biti neradni dani.

Čekaju vas zabava, pokloni i nova iskustva.

Dođite da otvorimo čaroliju zajedno!