Pre i posle: Neverovatne transformacije nevesta na venčanju

Moda i lepota 02. jun 202022:41 > 11. maj 2021 12:11
Foto: instagram; profimedia.rs

Jedna od najpopularnijih tema za razgovor na bilo kom venčanju je izgled mlade. O njenoj kosi, haljini i šminki se često priča više nego o restoranu, muzici, hrani i atmosferi. Šminker iz Prizrena Arber Bitiki je dospeo na svetsku mapu najboljih zahvaljujući fotografijama devojaka koje se udaju, a koje je baš on šminkao.

Većina žena se mesecima priprema za taj poseban dan, a osim venčanice jedan od ključnih elemenata je šminka. Arber Bitiki na Instagramu ima 352.000 pratilaca koji se dive njegovim transformacijama koje dočaravaju kolika je moć šminke.

View this post on Instagram

From a CUTIE transformed into a DIVA

A post shared by Arber Bytyqi (@arber_bytyqi_mua) on

 

„Kada upoznam svoje klijentkinje, prvo pitanje koje im postavim je za koju priliku je šminka. Pitam i da li imaju neke konkretne zahteve, na primer – prirodna ili jaka šminka. Zatim mladu zamolim da mi pokaže venčanicu koju će nositi. Dizajn haljine i njeni detalji otkrivaju kakav stil ona priželjkuje. Tek onda analiziram karakteristike lica“, rekao je Bitiki.

On sa svojim timom godišnje za udaju našminka više od 1.000 žena.

„Šminka je poput nakita za lice. Igra bojama i formom. Ne plašite se promene. Na kraju dana, sve jednostavno možeš da skineš“, poručio je Arber ženama.

Pogledajte kako izgledaju njegove transformacije.

*

*

*

*

*

*

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram