Otvorena 47. Beogradska nedelja mode

Foto: Miša Obradović

Počinje 47. izdanje Perwoll Fashion Week-a! Portal Nova.rs prenosi uživo otvaranje još jedne Beogradske nedelje mode, na kojoj ćemo revije ove godine gledati na potpuno nesvakidašnji način - u digitalnom svetu. Pratite revije najboljih srpskih dizajnera na našem portalu.

Najprestižniji modni događaj u Srbiji, Beogradska nedelja mode, održaće se od 30. oktobra do 7. novembra 2020. i moći ćete da revije i diskusije pratite onlajn – na Nova.rs.

Belgrade Fashion Week je svojevremeno bio prvi događaj ovog tipa u jugoistočnoj Evropi, a biće pionir i u realizaciji koncepta hibridnih događaja koji će se realizovati i live i online.  Digitalni kanali BFWa – sajt, FaceBook, Instagram, YouTube, kao i najpopularniji portali, pružiće mogućnost mnogo većem broju modne publike da prati manifestaciju uživo a „privilegija“ prvog reda je sada dostupna svima.

Na programu ove modne manifestacije večeras je i film o projektu „Beli dan“  u kom je nematerijalno kulturno nasleđe inspiracija. U projektu učestvuju modne dizajnerke Sonja Krstić, Aleksandra Lalić, Nevena Ivanović, Ana Trošić Trajković., biće prikazan u 21 čas.

Pogledajte Opening act kojim je počeo 47. Perwoll Fashion Week:

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram