Poznate Srpkinje koje su gotovo uvek zakopčane, a kidaju seksepil

Foto: Antonio Ahel/ATAImages; Goran Srdanov/Nova.rs; E-Stock/Časlav Vukojičić, Shutterstock

Seksi, a ne otkrivaju previše.

Uvek se zalažemo za to da svako treba da se oblači kako mu se sviđa. Ovaj put smo izdvojili poznate žene iz Srbije koje izgledaju seksi i kad im se ne vidi ni milimetar kože i često ih viđamo u pantalonama, rolkama, dugačkim haljinama. One su dokaz da je lepota uvek pitanje harizme, stava i da je stil sasvim lična stvar koja ne mora da se uklapa u uobičajeno.

Dragana Kosjerina

dragana kosjerina
Dragana Kosjerina Foto: Goran Jović/RTS/Promo

Poznata voditeljka, koju rado gledamo na TV-u, redovno pokazuje da je i odlična modna inspiracija. Dragana na Instagramu rado pokazuje svoje svedene modne izbore.

Kada nije na posle, ona uglavnom nosi pantalone, mantile i odeću u neutralnim bojama.

Marina Ćosić

Marina Ćosić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Marina je zahvaljujući ulogama u poznatim domaćim serijama, postala jedna od najpopularnijih mladih glumica.

Ona je već u srednjoj školi osetila da će gluma biti njen životni poziv. Na drugoj godini se učlanila u dramsku sekciju i već posle prve predstave shvatila da je to nešto što je istinski privlači. Pored glume, njena velika ljubav je i moda, a skoro je izjavila: „Volim da jedan dan budem gotik, drugi u lepršavoj haljinici, treći kao dečko, četvrti kao poslovna žena, peti u nekoj izazovnoj i aktraktivnoj kombinaciji, i tako dalje i tako dalje. To me ispunjava, u tome uživam svim srcem. Nekako je blisko mojoj profesiji, garderobom i frizurom se menja spoljašnost lika i energija iznutra, kako sebe doživljavate, što mnogo utiče na situacije u životu koje ćete privući ili odbiti. Odelo je kao štit ili upijač, tako ga ja doživljavam.“

Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Sloboda Mićalović uvek zrači senzualnošću i seksepilom, a najčešće je klasično obučena.

Sloboda Mićalović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata je kao glumica bez skandala, a u jednoj emisiji je otkrila kako je izgradila svoj besprekoran imidž.

„Mislim da sam postavila prioritete i nije mi bilo lako. Želela sam i ja nekada da kažem šta mislim, ali mi se čini da mi koji smo sa ove strane kamere, ja ne volim da kažem javne ličnosti, to mi uvek zvuči kao javni toalet. Ajmo umetnik, imamo svoje profesije… Mi nemamo više tu vrstu slobode da živimo kao normalan svet, uslovno rečeno“, rekla je.

Nina Janković

Nina Jankovic
Nina Janković Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Poznata glumica redovno oduševljava svojim modnim kombinacijama kojima pokazuje zbog čega spada među najbolje odevene žene s naše javne scene.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njen stil je ležeran i elegantan, iako ponekada ume da iznenadi nekim ekstravagantnim dtealjima na crvenom tepihu.

Danijela Dimitrovska

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danijela Dimitrovska je srpski model. Karijeru je započela pobedom na takmičenju Izbor za Elitovo lice u Srbiji 2004. godine.

Godine 2011. je osnovala svoju agenciju za modeling, Models Inc, zajedno sa koleginicom Marijom Vujović i agenticom Mirjanom Udovičić. Od 2012. godine organizuje Elitovo lice u Srbiji i Crnoj Gori.

Anđelka Prpić

View this post on Instagram

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Osim zanimljivim ulogama, poznata glumica Anđelka Prpić osvaja i zaraznim osmehom, ali i zavodljivim modnim izdanjima. Njen izbor su često efektni komadi, koji na suptilan način ističu njenu figuru.

View this post on Instagram

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Monohromatski look postaje sve popularniji u svetu, a Anđelka je velika ljubiteljka ovakvog kolorita i na osnovu njenih modnih izdanja može se zaključiti da prati svetske trendove.

***

Bonus video: Vuk i Dimitrije ocenjuju MAC autfite bez dlake na jeziku – ovo morate da čujete

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram