Sede Salme Hajek – nokaut ženama s kompleksima

Moda i lepota 25. sep 202007:04 > 11. maj 2021 12:11
Foto: Nicolas Liponne/Wostok Press / MAXPPP / Profimedia

Holivudska glumica Salma Hajek je jedna od retkih koja se ne stidi svog starenja - a dokaz za to je fotografija kojom je oduševila mnoge žene.

Iza sebe ima zavidnu karijeru i jedna je od glumica koje nemaju komplekse zbog svojih godina. Salma Hajek ima 55 godina, a ne trudi se da ostane „večno mlada“.

Baš zato je podelila divnu fotografiju na kojoj je pokazala sasvim prirodnu pojavu koja dolazi sa godinama – sede vlasi. U svojoj bujnoj kosi ima sede, ali se njima ne zamara previše, piše Gloria.hr.

„Vlasi mudrosti“, napisala je glumica uz fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu.

Pročitajte još:

Ona je uvek otvoreno govorila o svom izgledu, a velika je pobornica sasvim prirodnih izdanja.

„Kad pogledam svoje slike u 30-im i 40-im godinama, vidim se puno lepšom nego što sam to smatrala u ono vreme. Bila sam dosta kritična prema sebi, pa sad kad se pogledam u ogledalo razmišljam o stvarima koje trenutno ne vidim i kako ću se sama sebi sviđati za 10 godina“, izjavila je jednom prilikom.

Salma ne voli preterano da se šminka, pa se najbolje oseća kada uopšte ne mora da brine o svom izgledu.

„Moji najdraži dani su oni kada ne moram da nosim šminku i kada ne moram da se gledam u ogledalo jer me zapravo uopšte nije briga kako izgledam. Tada si potpuno prisutan i ne opterećuješ se nebitnim stvarima“, rekla je.

Ipak, poput mnogih žena, nije baš da uopšte ne razmišlja o promenama svog lica i tela koje su joj donele godine. Jedna stvar joj posebno smeta.

„Najgori deo starenja su moje oči. Ali ne bore, već oči same po sebi. Vizuelan sam tip, a sada ne mogu više niti da čitam bez naočara. To je baš tužno. Slabljenje vida je, za mene, bilo gore od menopauze.“, priznala je glumica.

View this post on Instagram

#selfiesunday #nofilter #nature

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Salma je svoju blistavu karijeru počela u meksičkim telenovelama, ali se brzo probila u Holivudu zahvaljujući hit filmovima „Desperado“,“From Dusk till Dawn“ i „Dogma“. Ipak, kruna njene karijere svakako je uloga Fride Kalo, umetnice koju je neverovatno živo dočarala u biografskom filmu.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram