Plavuša u kupaćem i mrežastim čarapama apsolutna je zvezda Exita

Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Na autfitu joj zavidi i Lejdi Gaga.

Danas je treći i pretposlednji dan Exita u Novom Sadu, a večeras se sa petrovaradinske tvrđave mogu čuti brojni izvođači među kojima će najveće ime biti sigurno Kalvin Haris.

Pošto smo se svi uželeli gužve, glasne muzike i celonoćnog đuskanja nakon ove protekle dve godine, tvrđava vrvi od posetilaca koji pristižu sa svih strana.

Autfiti su spremni, devojke su se naoružale šljokicama i kosama u duginim bojama i veče zvanično može da počne.

Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Kao osnovnu opremu bez koje ni jedan festival ne može da prođe izdvajamo patike koje ćete sigurno posle baciti u đubre jer kiša svake godine nastupa na mejn stejdžu, bandanu- da se ne ugušite u prašini, i pederušu kako bi vam sve stvari bile na dohvat ruke i na vidnom mestu.

Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Međutim Egzit dozvoljava sve, a svi znamo kako je dobro kada taj festivalski osećaj krene da struji našim telom još nekoliko dana pre početka.

Najvažnije je da je udobno i da u garderobi može da se dočeka jutro, a ostala modna pravila nisu dobrodošla iza festivalskih kapija.

Posebno nas je oraspoložio ludi festivalski autfit jedne plavuše koju smo zatekli na tvrđavi.

Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Pink kupaći kostim i zelene mrežaste čarape su nešto u čemu bi sigurno mogli da vidimo Majli Sajrus kako nastupa, a ova smela devojka je od nas dobila čistu desetku za festivalsko oblačenje.

Peruške, šljokice, kupaći kostimi i boho stil su definitivno vladali Petrovaradinom, tako da su nam za oko zapale ove tri devojke koje su modu na Egzitu sigurno progurale na prvo mesto.

Za oko su nam danas zapale i dve devojke u kratkoj suknji i šortsu, a frizuri jedne smo već imali prilike da se divimo na početku teksta.

Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

***

Bonus video: Eli Sab revija na Nedelji mode u Parizu 2022.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram