Pet turskih glumaca koji su konkurencija poznatim lepotanima

Alperen Duymaz
Alperen Duymaz Foto: Instagram/alperenduymaz

Turska serija "Ljubavna oluja", priča o dvoje mladih ljudi opterećenih okolnostima u kojima su se njihove porodice, nedavno je počela da se prikazuje na Novoj.

Ljubavna priča o Firuzi i Ajazu počinje na fakultetu, ali teške porodične okolnosti u kojima se oboje nalaze dovode ih do velikih prekretnica, piše zadovoljna.hr. 

Sigurni smo da su fanovi turske serije dobro upućeni u radnju i prate svaku promenu, a verujemo da je Alperen Duimaz, koji u seriji glumi Ajaza, zapeo za oko mnogima.

28-godišnji glumac i bivši model, rođen u Ankari, ne glumi samo u serijama, već i u filmovima. Svet manekenstva i muzike privukli su ga još u srednjoj školi, a pored ponude posla za manekenke, polako su počele da stižu i one za glumačke uloge.

On je deo TV industrije od 2015. godine, a danas ima hiljade obožavalaca u Turskoj, ali i u ostatku sveta. Na Instagramu ga prati 2,6 miliona ljudi.

Naravno, Alperen Duimaz nije jedini turski glumac koji je svojim talentom i izgledom privukao pažnju javnosti.

U daljem tekstu izdvojili smo pet glumaca koje ste, između ostalog, imali prilike da vidite u već pomenutim serijama „Ljubavna oluja“, ali i u serijama „Melek“ i „U plamenu“, koji su u konkurenciji sa već poznatim turskim lepotanima.

1. ALPEREN DUIMAZ

2. CANER CINDORUK

3. MUSTAFA MERT KOC

4. ULVI KAHIAOGLU

5. CIHANGIR CEIHAN