Pastelni nokti: Deset ideja za najlepši prolećni manikir

Moda i lepota 04. maj 202110:03 > 17. maj 2021 11:49
manikir; nokti
Foto:shutterstockBy Stocker Face

Pastelne nijanse lakova za nokte su zlatna sredina između onih prozirinih i tamnijih. Osim što nokte čine elegantnim, pastelne boje manikira idealan su izbor za prolećne mesece.

Dok je zima rezervisana za tamnije lakove, a leti volimo da se igramo jarkim bojama, proleće je savršeno godišnje doba za nežne, pastelne nijanse na noktima, piše Zadovoljna.hr.

Pročitajte još:

Iako se na prvu možda ne čini tako, pastelni nokti ne moraju da budu ni predvidljivi ni dosadni. U kombinaciji s trendovima u svetu manikira, pomoću pastelnih lakova na noktima možete napraviti prava mala umetnička dela.

Neki manikiri se mogu uraditi u kućnim uslovima, a jedna od prednosti pastelnih lakova je da se lakše nanose, odnosno sitne nepravilnosti nisu toliko vidljive kao kod tamnijih nijansi.

Oni strpljiviji možda će se potruditi i oko nešto komplikovanijih nijansi, ali u svakom slučaju, uvek možete da potražite pomoć svoje kozmetičarke koja će se pobrinuti da dobijete pastelne nokte koji će privući pažnju, a i sigurno ćete dobiti komplimente.

Deset pastelnih manikira koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za ukrašavanje noktiju dolaze nam sa Instagrama. Pogledajte ih u nastavku i pronađite idealan za sebe.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram