Pastelna haljina dizajnerke iz Kneza košta 10 evra

Foto:Vesna Lalić/Zadovoljna.rs

Leto je i ne nameravamo da izlazimo ih udobnih, laganih haljina u kojima se lakše podnose i najveće vrućine. Jednu prozračnu, pastelnu haljinu Knezom je prošetala dizajnerka u ležernom autfitu.

Bilo da su mini dužine ili maksi, jednobojne ili u dezenima, haljine su glavne zvezde svakog letnjeg garderobera.

Beograđanke ih obožavaju i rado nose, što se jasno vidi na ulicama prestonice. Sunčano popodne u Knez Mihailovoj dodatno je ozarila jedna lepa trudnica.

Katarina je prošetala haljinu u kojoj ćemo lakše podneti vrućine u gradu, a koja ne košta mnogo.

Foto:Vesna Lalić/Zadovoljna.rs

Katarina je nosila slojevitu, lepršavu haljinu u divnoj nijansi kajsije. Zbog svoje satenske završnice, deluje skupoceno, iako košta samo 10 evra, kako nam je otkrila dizajnerka cipela.

Kupila ju je u Asosu, a kombinovala sa komadima domaćih dizajnera.

Foto:Vesna Lalić/Zadovoljna.rs

Katarina je sama osmislila svoje sandale, koje krasi smela kombinacija denim plave i pink boje.

Uz njih je ponela i torbu domaćeg brenda Origin, koja je mala, ali praktična zbog svoje bele boje. Lako se uklapa i „otvara“ svaku kombinaciju.

Uz punđu i sunčane naočare, Katarina je osmislila jedan sasvim opušteni, ali šik letnji autfit.

Foto:Vesna Lalić/Zadovoljna.rs

„Koristim prirodne materijale i pravim sandale ručno. Gledam da sve što kupujem uglavnom tako. Ako ne, onda kupujem ležerno i udobno. Udobnost mi je na prvom mestu. Volim pastelne boje, a kako su ovog leta u trendu, to mi baš odgovara“, rekla nam je ova dizajnerka.

Ona je dobar primer kako možete spojiti povoljnije i skuplje komade iz svog ormara i izgledati zanosno. Takođe, dobar savet je uložiti u obuću i cipele, jer ih najčešće nosimo, pa nam je presudno da potraju dugo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram