Pantalone Viktorije Bekam teško je nositi – ali su spektakl

farmerke viktorija bekam
Foto:EPA/IAN LANGSDON

Čuvena Spajsica ostaje verna svom stilu koji je odličan miks klasike i ekstravagancije. Viktorija Bekam je uz belu košulju ponela spektakularne pantalone.

Svoju londonsku adresu porodica Bekam zamenila je Majamijem. S obzirom na to da je David Bekam jedan od suvlasnika kluba Inter Majami, a trenutno obavlja i funkciju predsednika, mnogo vremena provodi na Floridi, piše Zadovoljna.

Pročitajte još:

Povodom otvaranja nove klupske sezone Bekamovi su priredili zabavu na kojoj su se pojavile mnoge slavne osobe poput Farela i Kim Kardašian.

Viktorija Bekam u svim je prilikama verna odevnim komadima svog modnog brenda, pa je tako i za ovu zabavu odabrala komade iz vlastite kolekcije.

U kombinaciji su se najviše isticale crne pantalone napravljene od PVC-a.

„Svaka moderna garderoba treba pantalone ‘slim fit’ kroja, a ovaj laskavi model ima i visoki struk i siluetu koja izdužuje noge“, piše na stranici brenda.

„Spektakularne su“, komentarisala je jedna Viktorijina pratiteljica na Instagramu.

Oni koji su imali priliku da nose uske pantalone od PVC-a dobro znaju koliko je teško navući ih na noge i potom svući. S obzirom na to da je u pitanju vrlo krut materijal, obično vam za to treba pomoć druge osobe.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram