Pantalone kraljice Leticije biće u modi cele godine

foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Ovaj kroj će se nositi čitave godine.

Čini se da imamo hit pantalone za proleće 2022. Leticija Ortiz odlučila je da pokori modne trendove elegantnim odevnim predmetom, koji fino pada.

Naime, ona je učestvovala na 44. dodeli SM nagrada za književnost za decu i mlade u Madridu, i kao voditeljka programa odabrala je jednobojnu kombinaciju intenzivne boje.

Nas su posebno oduševile pantalone španske kraljice, visokog struka.

Takođe, poznato je da su široke nogavice nesumnjivo najmoderniji model ove sezone i jedva čekamo da ih nosimo, baš kao što je to učinila i ova prefinjena dama.

Leticija Ortiz delovala je samouvereno u izdanju koje laska njenoj figuri.

Reč je o neočekivanom modelu u ormaru španske kraljice, koja radije nosi pantalone uže siluete. Nogavice su na ivicu, a posebno su interesantna dva zlatna dugmeta.

foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako iskopirati ovo izdanje?

Španska kraljica odlučila se za jednobojno izdanje od glave do pete, odabravši top bez rukava, koji savršeno nadopunjuje pantalone.

Gornji deo je, kao što možete da vidite, upasan, a kombinacija je zaokružena crnim salonkama brenda Magrita, kome se često vraća.

No, vratimo se na pantalone koje će izgledati prelepo i u kombinaciji s jednostavnom belom majicom, ležernim blejzerom i špicastim čizmama, sve dok to temperature dopuštaju, prenosi City magazin.

***

Bonus video: Pravilno feniranje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram