Pantalone koje pokriju sve nedostatke, a izgledaju vrhunski na svakoj ženi

Foto: Marina Takimoto/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bure pantalone postaju moderna alternativa širokim modelima za proleće-leto 2024.

Šta su „bure“ pantalone? Reč bure ovde nije slučajna. Taj model karakteriše silueta veoma visokog struka koja se zatim širi počevši od kukova, dostiže maksimalnu širinu u visini kolena, a dole se skuplja. Mogli bismo da ih definišemo kao savršenu sredinu između širokih pantalona i klasičnih dubokih, ali uz dodir šika i još praktičniji kroj.

pantalone
Foto: x / Avalon / Profimedia

Vogue je predstavio 4 varijacije na temu bure pantalona, od klasičnih farmerki do modela po meri u svetlim i tamnim nijansama, do alternativnih modela od crne ili braon kože.

Crne bure pantalone

Dior
Dior, Foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

One su dobitna karta u svakom autfitu, kako za elegantne prilike tako i za posao, ali i izlazak. Za dan ih kombinujte uz patike i topli džemper sa okruglim izrezom.

Bele – prizivaju proleće

fendi
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svetle bure pantalone neće izostati iz naših garderobera narednog proleća i leta. Sneg bele modele i one u nijansi peska videli smo i na modnim pistama. Bure bele pantalone možete da nosite uz sandale, a Fendi predlaže da ih kombinujete uz kanarinac žutu nijansu.

Kožni modeli

Stella McCartney
Stella McCartney, Foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Za ljubiteljke uličnog stila, kožne bure pantalone su idealan izbor za kreiranje klasičnih, ali nikad predvidljivih odevnih kombinacija, zahvaljujući mekoj silueti. Među trendi nijansama nalazimo klasičnu crnu, kao kod Stelle McCartney, ali i braon kao na reviji Fendi.

Bure farmerke

Zimmermann
Foto: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

Ove farmerke su osvojile modne piste u kolekcijama za proleće-leto 2024. stvarajući savršen casual šik izgled koji deluje lako izvodljiv, a zapravo je dobro osmišljen.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram