Pantaločizme Viktorije Bekam izgledaju čudno, ali vrhunski oblikuju telo i izdužuju noge

Viktorija
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kad se sprema za putovanje, Viktoriji Bekam udobnost definitivno nije na prvom mestu. Ona se na aerodromu u Njujorku pojavila u Balenciaga modelu čizama koje istovremeno imaju funkciju obuće, pantalona i helanki.

Šta vi oblačite i obuvate kada treba da letite avionom? Pakovanje, žurba, večito pitanje – da li ću stići na vreme, snalaženje u lavirintu hodnika i pokretnih stepenica…sve to utiče na naš izbor šta ćemo obući. Viktorija Bekam, međutim, ne spada u tu kategoriju. Kad je nedavno stigla u Njujork, nosila je takozvane „pantaboots“. Poš ni na put ne kreće u patikama ili udobnim ravnim čizmama, a o Uggs varijantama da ne pričamo. Miks čizama i pantalona do sada smo viđali i na Rijani i Kim Kardašijan, ali ne na aerodromima.

Viktorija
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao neko ko je ulazak i izlazak sa aerodroma učinio šik činom, Viktorija, ljubiteljka visokih potpetica, nema pravila o praktičnosti. Pritom se njeni autfiti za aerodrom, kancelarijski sastanak, ručak ili odmor sa decom – ne razlikuju. Ona ostaje dosledna svom stilu uvek i nije joj teško.

U ovom slučaju, u centru njene džet-set kombinacije su Balenciaga „pantaločizme“. Ova hibridna kreacija Demne Gvasalie spaja lasteks gornji deo koji liči na helanke, sa špicastom cipelom, a sve to upotpunjuju tanke štikle.

Viktorija je uklopila nonšalantno ovaj komad sa velikom maslinastom parkom sa vezicama i kapuljačom. „Pantaboots“ ipak nisu novina za nju.

Viktorija
Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Više puta se pojavila u sličnim modelima, a sećamo se i mrežastog dezena, kao i mnogih čizama preko kolena koje je vešto kombinovala uz beskprekorne stajlinge.

Viktorija
Foto:  LSN / KCS Presse / Profimedia

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram