„Pačiji nokti“ su najružniji manikir trend sa TikToka

manikir
Foto: Poersch / Backgrid USA / Profimedia

Zovu ih pačji nokti, lepeza nokti, zvonasti nokti - ovaj čudan manikir trend u poslednje vreme postao hit na društvenim mrežama. Široki, trouglasti vrhovi noktiju koji podsećaju na lepezu, pačje stopalo ili par zvonastih farmerki preuzimaju TikTok i Instagram kao jedan od najneočekivanijih trendova koje smo videli u poslednje vreme.

Mnogima je ovakav oblik noktiju jednostavno ružan – jer ide protiv oblika kakav je inače poželjan. Znamo da je uglavnom rutina da nokti budu uži prema vrhu.

Ovaj anikir se prvi put pojavio pre 11 godina, a sada doživljava povratak.

Definitivno je za osobe koje vole hrabre i nesvakidašnje modne detalje.

Nedavnoj popularnosti ovog manikira doprinelo je to što su više ljudi sve više otvoreni za neobične manikir ideje, kaže Ajsi Mili, jedna od kozmetičarki koja radi ove nokte. Klijenti sve više žele zabavne oblike na prstima. Umesto da su nokti uski prema kraju, oni su širi.

Ako se pitate da li biste sa ovakvim noktima i dalje mogli da nosite i skidate prstenje – TikTok video pokazuje da možete.

@nailsdani

??? #nailsdani #fyp whos up !!!!!!

♬ Una Vaina Loca – Fuego

Prave se tako što se veštački nokti u zvonastom obliku zalepe na prirodne. Zatim se dodaju sjaj, šare ili 3D ukrasi, u zavisnosti od želja klijenta.

*

*

Da li biste vi ikada nosili ovakve nokte?

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram