Ovo je tako moćno! Ćerka Hajdi Klum pokazala kako stvarno izgleda da bi pomogla devojkama koje se bore s aknama

Leni Klum
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Leni Klum je ćerka čuvene manekenke Hajdi Klum koja muku muči s aknama, ali iz dana u dan uči kako da prihvati sebe i svoju kožu.

Leni Klum iz dana u dan uči kako da prihvati svoju kožu – i to pred 1,9 miliona Instagram pratilaca. Manekenka u usponu i ćerka Hajdi Klum pokazala je na storiju lice bez šminke i akne s kojima se bori.

Ova 19-godišnja studentkinja dizajna enterijera i ranije je govorila o prihvatanju svoje kože, bez obzira na to u kojoj je fazi.

U intervjuu za People Leni je priznala da je podlegla negativnim stigmama zbog akni.

Foto: Instagram/leniklum’s profile picture
leniklum

„Mislila sam da nisam lepa zbog akni. Ali shvatila sam – to je normalno. Svi to prolaze. To je nešto što svako može dobiti i hormonski je“, objasnila je.

Danima nije izlazila iz kuće zbog akni.

Foto: Yuki IWAMURA / AFP / Profimedia

Tinejdžerka, koja je sa svojom mamom vodila kampanje za brend donjeg veša Intismissi, dodala je da je bilo dana kad nije htela da izađe iz kuće zbog akni.

View this post on Instagram

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Ipak, odlučila je da neće dopustiti da joj koža upravlja životom. Od tada objavljuje fotke svojih akni na društvenim mrežama u nadi da će ih normalizovati.

Foto: Courtesy of Intimissimi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Leni takođe razbija stereotipe u manekenskoj industriji. Kao sitna devojka visoka 1,63 m, izjavila je da voli svoju visinu dok osvaja modne piste, piše index.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram