Ovaj manikir trend iz ’90-ih je trenutno najpopularniji

Foto: Shutterstock

Devedesete su poslednjih godina velika inspiracija modnih znalaca, influensera i ljubitelja mode. One su prava riznica upečatljivih i živopisnih modnih i kozmetičkih trendova kojima se u poslednje vreme sve više vraćamo, a jedan od trenutno najpopularnijih u svetu lepote svakako su nokti kvadratnog oblika.

Kvadratni nokti, koje obožavaju svi od Dua Lipe do Kajli Džener, mogu biti privlačni i smeli ili potpuno jednostavni i minimalistički. No, ono što je najbolje u vezi sa njima jeste to što uopšte ne zahtevaju previše truda i održavanja, tako da ovakav izgled možete postići brzo i lako, čak i u kućnim uslovima. Na vama je samo da odaberete boju i šaru koja najviše odgovara vašem stilu odevanja i vašoj ličnosti, prenosi City magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Humphrey ?? (@nailsbymh)

Sve što je potrebno je da nokte oblikujete tako da imaju četvrtasti oblik – bilo da to radite sami ili negde u kozmetičkom salonu. Ono što je takođe odlično u vezi sa ovim manikirom jeste to što ovakav oblik odgovara bilo kojoj dužini noktiju, ali najbolje izgleda na noktima srednje dužine.

Kvadratni nokti su lepi sa belim vrhom, poput francuskog manikira, ali su pogodni i za nešto suptilniji dizajn ili prirodniji izgled. Šta god da odaberete, pratite dizajn iz ’90-ih za najbolji efekat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Humphrey ?? (@nailsbymh)


Ono što je takođe važno napomenuti jeste da kvadratni vrhovi najbolje deluju na jačim noktima, jer se kvadratni oblik lako lomi. Da biste što duže zadržali lep izgled noktiju, redovno ih održavajte i oblikujte turpijom.

Kako se vama dopada ovaj manikir trend i da li ćete ga uskoro probati?

Izvor: Elle Si