Ova žena je obučena savršeno – otkrila je svoje ključne letnje komade na kojima smo joj zahvalni

Foto:Screenshot/Instagram/angiesmithstyle

Modna filozofija - kupuj manje, nosi više.

Endži Smit je stilistkinja i radila je sa mnogim poznatim ženama u Velikoj Britaniji. Smit ima dar da učini da njeni klijenti izgledaju nonšalantno šik, obično sa ograničenim budžetima. Ona je zagovornica kupovine u high street prodavnicama i često miksuje skupe i jeftine komade u sopstvenim stajlinzima.

Ako je zapratite na Instagramu pratićete i kako živi. Pre nekoliko godina se preselila iz Londona u Sidnej gde je osnovala porodicu. Redovne šetnje plažom mogu izazvati zavist, ali prešaltujte se na slike njenog opuštenog, a pristupačnog stila.

Ono što nam se najviše sviđa u njenim modnim izborima je filozofija „kupuj manje, nosi više“. Za razliku prosečnih influenserki, Smit koristi svoju stručnost i daje savete o bezvremenskim klasicima i raznovrsnim komadima koji će vas aktivno podsticati da ih nosite iznova i iznova.

To što živi u Australiji, znači da je postala posebno vešta u sastavljanju stajlinga za toplo vreme, a ovo je njen izbor ključnih komada za sezonu koja je pred nama.

Savršena bela majica

Iako deluje da je ovaj komad najlakše pronaći i kupiti, uopšte nije tako. Zato – kad nađete dobru i kvalitetnu belu majicu – kupite dve.

Rafia torba

Lagana torba koja se slaže bukvalno uz sve.

Kupaći kostim iz jednog dela

Uložite pare u jedan, a vredan.

Široka košulja

Dobru lanenu košulju možete nositi preko kupaćeg, ali i uz neku večernju kombinaciju.

Slip haljina

S ovim modelom nema greške ako se spremate za večernji izlazak.

Ravne papuče (klompe)

Ova obuća vam daje priliku da izgledate kao da vi nosite svoju odeću, a ne da odeća nosi vas. Dobre patike ili Birkenstock papuče su uvek pun pogodak.

Kožne japanke

Jednostavne kožne japanke rade isti posao kao i klompe. One čine da svaka kombinacija deluje svedeno, ali dobro iskombinovana.

Dobar top

Nikad ne možete imati previše cool topova koji se savršeno slažu uz farmerke, zar ne?

Bele farmerke

„Nosim bele farmerke tokom cele godine, a posebno u proleće i leto. U njima uvek izgledam kao da sam se malo više potrudila nego u običnom plavom džinsu.“

Zlatno prstenje

Uvek nosim isti nakit – to je mešavina finih i krupnijih komada, a zaobljeni, talasasti zlatni prstenovi su mi favorit.“

Prsluk

Prsluci su trenutno vrlo aktuelni, a Endži kaže da voli androgin osećaj koji ima dok ih nosi.

***

Bonus video: Vežbe za zadnjicu

Pratite nas i na društvenim mrežama: