Ova haljina bolje stoji običnim ženama nego manekenkama i jedva čekam da stigne u Srbiju

Foto: Zara; printscreen/tiktok.com/@yasmindevonport_

Ovu haljinu moram da imam i želim da je nosim non-stop. Trenutno je nema u Srbiji, ali čim stigne - moja je!

Ne ulazim često u Zaru i pribegavam modnoj tantri – bolje jedno ali vredno, nego pet krpica koje neću nositi. Ovo pravilo naravno nije uklesano u kamenu, pa kad mi je  na mrežama iskočio video jedne njihove nove haljine, odmah sam htela da proverim da li je dostupna u Srbiji. Nije još, ali sam se prijavila da mi jave kad stigne.

Ova bela haljina bi mi prošla ispod radara jer je na Zara sajtu predstavljena zaista loše, ali živimo u eri u kojoj se svaki odevni komad pojavi na društvenim mrežama i neko ga lepo isproba umesto nas. Ukoliko imate neki lični filter, pa odmah uočite da niste građeni isto kao ona mršavica od 20 godina koja je uz to influenserka, sigurno možete da procenite šta bi vam dobro stajalo, a šta ne, kako je skrojeno, a sastav možete da pročitate na sajtu proizvođača. Te tri stvari meni je teško da uklopim, a i iskreno odeća mi je mahom postala dosadna i sve mi liči jedno na drugo, plus – od recikliranog poliestera se ježim. Znači – nije mi lako da nađem nešto što mi se sviđa.

I sad sam našla. Pogledajte kako pomenuta haljina stoji britanskoj modnoj influenserki i Instagram zvezdi Jasmin Devoport.

A ovako ista haljina izgleda na Zara manekenki i na sajtu.

Zara
Foto: Zara

Dosta lošije izgleda na pisti zar ne?

Na sajtu piše da je drapiranoj haljini od mešavine lana cena 6.590, ali trenutno nije dostupna ni u jednoj veličini. Izgleda kao da je skrojena baš kako treba, strukirana, sa kosim naborima koji maskiraju stomačić i šlicem savršenim za noći na moru. Kako se vama čini?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram