Ova bela haljina je pravo umetničko delo, a kažu da izgleda kao da nije s ovog sveta

Zendaja
Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zendaja je prisustvovala premijeri drugog dela filma "Dune" u Njujorku, zajedno sa kolegom Timotijem Šalameom.

Zendaja je još jednom oduševila sve, a njeno novo avangardno izdanje je prevazišlo sva očekivanja.

Otkako je turneja počela ovog meseca, 27-godišnja glumica je pretvorila promocije filma u sopstvene modne revije, uz pomoć Lou Rouča, njenog stiliste i dugogodišnjeg saradnika.

Dok je obilazila svet zajedno sa kolegama Timotijem Šalameom, Anjom Tejlor-Džoj, Florens Pju i Ostinom Batlerom, dobitnica Emija je predstavila neke od najupečatljivijih kreacija, uključujući robotsko odelo Mugler iz 1995. sa smelim izrezima na zadnjici.

Ipak, ovog puta je premašila i samu sebe, a mediji i fanovi komentarišu da ova toaleta izgleda kao da „nije s ovog sveta“.

Na njujorškoj premijeri, Zendaja je nosila belu haljinu dugih rukava do poda sa smelim izrezima na prednjoj strani. Rub haljine je bio ukrašen zlatnim, skulpturalnim detaljima koji su davali upečatljiv i futuristički efekat. Potpisuje je Stephane Rolland, a ispala je iz njegove kolekcije visoke mode za proleće/leto 2024.

Što se tiče frizure, odabrala je pomalo divlje i opuštene lokne, koje su pojačavale utisak moderne ratnice.

Sličnu frizuru je nosila i tokom boravka u Južnoj Koreji, gde su ona i kolega Timoti Šalame imali iste kožne kombinezone južnokorejskog dizajnera Juun J, i na taj način odali počast lokalnoj kulturi.

Steve Cho Kyewoong/Penta Press/S / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram