Otkrijte zašto Šanelov advent kalendar od 825 $ svi pljuju

Šanel Chanel
Chanelov advent kalendar ove godine je totalni blam, Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šanel prodaje advent kalendar kako bi pomogao obožavaocima da proslave još jednu prazničnu sezonu, ali kupovina jednog je mnoge korisnike ostavila nezadovoljnim, ljutim i siromašnijim za 825 dolara.

Kako je objavio Harper’s Bazaar, luksuzni brend je u petak pustio poklon set koji se mogao kupiti onlajn. Kalendar košta 825 dolara i dolazi sa 27 artikala inspirisanih kultnim mirisom brenda N°5.

@eliseharmonbless this mess♬ Sleigh Ride – Leroy Anderson

Uprkos visokoj ceni, Šanelov adventni kalendar je rasprodat u rekordnom vremenu, i nije naznačeno da li će proizvod biti ponovo zalihama. Luksuzni poklon set je napravljen tako da izgleda kao Chanelove parfemske bočice sa potpisom. Unutra se nalaze manje kutije koje sadrže misteriozne predmete koje kupci mogu raspakovati između 5. decembra i 31. decembra, a ideja je da se otvara jedno polje dnevno – što mnogi korisnici nisu mogli da izdrže i otkrili su nam ranije o čemu se radi.

@eliseharmonWorth the hype? Probably not but it is pretty♬ It’s Beginning to Look a Lot like Christmas – Michael Bublé

Međutim, ako želite da znate koje proizvode dobijate pre nego što uložite više od 800 dolara, fotografije i videee artikala objavili su brojni kupci.

@eliseharmonReply to @mishmasharen♬ The Christmas Song (Merry Christmas To You) – Nat King Cole Trio

Neki od uključenih artikala su vrhunski kozmetički proizvodi poput Šanel kreme za ruke, ruževa, laka za nokte i parfema. Ostalo su predmeti kao što su narukvice, božićni ukrasi i nalepnice.

@eliseharmonReply to @jennyshopesanddreamsdied♬ A Holly Jolly Christmas – Instrumental Christmas Music

Obožavaoci lepote su razočarani jer su za više od 800 dolara dobili stikere, magnete, priveske i prazne kesice, pred tih kremica, te tvrde da je brend ove godine sramno zaradio na vernim ljubiteljima ovog brenda.

@eliseharmonPart 5 I am barely hanging on over here y’all♬ Santa Tell Me – Ariana Grande

Brend je nakon brojnih žalbi i negatiuvnih komentara, objavio javno saopštenjen u kom piše:

„Svesni smo komentara koji su trenutno vidljivi ispod naših publikacija i žao nam je što je ovaj kalendar možda razočarao neke ljude. Ekskluzivni sadržaj kalendara je uvek bio u potpunosti detaljan i otkriven na našoj veb stranici, kao i na pakovanju proizvoda: 27 kutija sa brojevima od 5 do 31, koje sadrže parfeme i proizvode za šminku u punoj veličini, minijature i suvenire sa pečatom Gabrielle Chanel. Srećan broj“, rekao je Šanel za Star u saopštenju.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram