Otišla je po helanke i saznala da ima najduže noge na svetu

Moda i lepota 07. okt 202011:46 > 11. maj 2021 12:11
devojka sa najdužim nogama
Foto: Instagram/_maci.currin_

Mlada Amerikanka nije ni slutila da ima najduže noge na svetu, sve dok nije otišla da sašije helanke po meri. Sada je ona Ginisova rekorderka, a od tada ceo svet zna i koliko muka ima zbog svoje visine.

Sedamnaestogodišnja Mejsi Karin iz Teksasa visoka je 208 cm, dok dužina njene desne noge iznosi 134.3 cm, a leve 135,3 cm. Ipak, ona nije bila svesna da ima najduže noge na svetu sve dok joj radnice u jednoj prodavnici nisu ponudile da joj sašiju helanke po meri, pišu na sajtu Metro.co.uk.

Mejsi je priznala da se ona svakog dana zbog svoje visine suočava sa brojnim poteškoćama – udara glavom svaki put kada prolazi kroz vrata ili ulazi u automobil, jedva pronalazi odeću koja joj odgovara…

View this post on Instagram

Paradise ??

A post shared by ???? ?????? (@_maci.currin_) on

Ipak, ova tinejdžerka napominje da su njene duge noge velika prednost kad igra u odbojkaškom timu svoje škole.

Pročitajte još:

Karinova je ispričala da su u njenoj porodici svi visoki – tata je visok 195 cm, brat 190 cm, a mama 170 cm. Mejsi je sada svrgla Ruskinju Ekaterinu Lisinu sa prvog mesta u Ginisovom rekordu za najduže ženske noge.

Međutim, uprkos dugim nogama, ona je daleko od titule najviše žene jer rekord drži San Fang iz Kine koja je visoka 220 cm.
Mejsi je rekla i da će ohrabriti ljude koji poseduju jedinstven izgled i fizičke atribute da ih ‘ne skrivaju, već prihvate’.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram