Opasno dobre štikle Brižit Makron

Brižit Makron
Foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia

Mnogi su juče sa zanimanjem pratili sletanje NASA rovera Perservance na Mars. Nakon sedam meseci putovanja i više od 460 miliona pređenih kilometara, rover je sleteo na krater nazvan Jezero i poslao prve fotografije s površine Marsa. Među onima koji su s pažnjom pratili ovaj istorijski trenutak bila je i prva dama Francuske Brižit Makron.

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga gledali su sletanje u Nacionalnom centru za svemirske studije u Parizu (CNES).

Elegantna kao i uvek, Brižit je za praćenje tog istorijskog trenutka obukla decentnu i nenametljivu odevnu kombinaciju, piše Zadovoljna.hr.

Foto: Eliot Blondet / Pool / Bestimage / Profimedia

Haljinu i kaput tamnoplave boje ukombinovala je sa svojim omiljenim salonkama. U pitanju je crni kožni model s metalnim detaljem na potpetici koje potpisuje modna kuća Louis Vuitton, njen najdraži modni brend.

Foto: Aaron P. Bernstein / Getty images / Profimedia

Te salonke Brižit vadi iz ormara samo za posebne prilike. Tako ih je nosila prilikom posete Americi i susreta s bivšom američkom prvom damom Melanijom Tramp, a odabrala ih je i za susret s norveškom kraljicom Sonjom.

Foto: Francis Petit / Bestimage / Profimedia

Čini se da joj baš taj model najviše odgovara jer ga ima i u braon boji, a tu varijantu omiljenih salonki nosila je prilikom još jednog susreta s Melanijom Tramp na G7 samitu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram