Odgovor Nikoline Pišek na „ne ide toples kad si mama“

Moda i lepota 17. sep 202009:54 > 11. maj 2021 12:11
Foto:Zoran Lončarević

Nikolina Pišek je zbog fotografije u toplesu naišla na brojne negativne komentare, ali je imala spreman odgovor, koji treba da čuje svaka žena.

Voditeljka Nikolina Pišek zapalila je Instagram pravom fotografijom za ispraćaj leta – ona se slikala samo u belom šorcu, dok je bila u toplesu.

Kako je Nikolina „udata žena i majka“, odmah su se našli oni koji su joj prigovarali da je poziranje u toplesu za nju potpuno neprimereno.

View this post on Instagram

I go wherever my creativity takes me. Coming soon.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Pročitajte još:

„Baš si lep prizor kao majka“, odbrusila je Nikolini nepoznata žena, a bivša voditeljka joj je brzo odgovorila, prenosi Index.

„Da, majke su poznate po tome da nemaju telo. Ja ga, nažalost, imam. I čak ga volim. Dobro mi služi“, odgovorila joj je Nikolina.

Međutim, maliciozni komentari ove pratiteljke nisu tu stali. Nastavila je, napisavši:

„Gospođo Pišek meni je 57 godina ja sam mama i baba imam i sad telo savršeno bez silikona i plastike da mi mnogo mlađe takve kao ti mogu da zavide, ali nisam iskompleksirana da mi treba Instagram da se pokazujem…“, napisala je.

„Užasno vam zavidim“, odgovorila je na to Nikolina.

View this post on Instagram

Back 2 D Hood. Dugave rulz! @gingersushizagreb

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Nikolina je svojim odgovorom jasno dala do znanja da je njeno telo njeno vlasništvo, i da sa njim može da radi šta god želi, pa i da se slika bez majice.

Ženin život, lepota a ni sloboda ne nestaju kada postane majka – niti odjednom postoje stvari koje su ženama zbog majčinstva zabranjene.

Vaši životni izbori su samo vaša stvar, dok ne ugrožavaju drugoga, a Nikolina je odličan primer kako ih treba uvek i svuda braniti.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram