Gde u Srbiji da kupiš modnu kombinaciju koju su žene najviše guglale u 2022.

Foto: Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia

Jednostavna i udobna.

Gugl je objavio svoj izveštaj najtraženijih pojmova u 2022. Na listi najtraženijih odevnih komada dominiraju jednostavne, osnovne stvari u garderobi, kao što su farmerke „mom’s“ kroja i „chelsea“ čizme.

Ubedljivo najtraženija je bila natkošulja predimenzioniranog kroja, koju rado nose i šik ljudi koji rade za britanski Vogue.

U poslednjih 12 meseci, ovaj praktični odevni komad dobio je kultni status. Najčešće dolazi u kariranom dezenu. Malo je verovatno da će joj popularnost opasti sledeće godine, jer su karirane natkošulje bile u središtu kolekcije Bottega Veneta za proleće leto 2023.

Foto : Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia

Možda je jedan od razloga zbog kojih je natkošulja popularna to što se može stilizovati za bilo koju temperaturu – izgleda jednako dobro preko letnjeg topa, kao i sa debelim šalom.

U Srbiji je možete naći svuda, a mi izdvajamo Zara verziju.

Foto: Zara, 4.990 RSD

U Bottega Veneta viziji natkošulja je kombinovana sa još dva jako popularna komada.

Pantalone širokih nogavica su imale najviše pretraga u aprilu 2022, a modni insajderi ih nose sa majicom bez rukava i otkopčanom natkošuljom. Izdvajamo bež laneni model iz H&M.

Foto: H&M, 3.199 RSD

Cipele u muškom stilu, kao i mokasine, dostigle su vrhunac u pretraživanjima u septembru 2022. Nose se verzije sa istaknutim, „džombastim“ đonom, ali i elegantnije, svedenije verzije, poput lakiranog modela koji ima Africa obuća.

Foto: Africa, 14.990 RSD

***

BONUS VIDEO: Badgley Mischka ponovo na nedelji mode u Njujorku posle dve godine pauze

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram